Magazin

Šta mislite koji bi vas horoskopski znak prvi ubio u afektu? Poredali smo ih po redu, pazite se prvih pet…

Napisao H. H.

Šta mislite ko je na prvom mjestu?

Svaki horoskopski znak ima svoju mračnu stranu i zna burno reagovati na ljude i situacije. Međutim, neki bijes zadržavaju u sebi dok drugi znakovi mogu totalno poludjeti i pokušati vas ubiti. Dobro, sada se malo šalimo, ali da se radi o nekom horor filmu, evo kojih se znakova ne morate bojati da će vam nauditi, a od kojih trebate bježati glavom bez obzira, piše “Net“…

12. Rak

Rakovi imaju veliko srce i jako su empatični pa je u osnovi nemoguće da polude i nasrnu na nekog. Takva nepredvidljivost i nasilje nije u njihovoj prirodi.

11. Ribe

Kada su pod stresom, Ribe obično samo žele piti vino i razmišljati. Nisu agresivne, osim ako im je život ugrožen, tako da ih se ne trebate bojati. Potpuno će vas ubiti svojim talentom i kreativnošću, ali ne i doslovno.

10. Vaga

Vage su prilično metodične i izbalansirane pa ne reaguju impulsivno. Vaga važe prednosti i nedostatke prije svake odluke. Ubistvo u afektu? Ne od strane Vage.

9. Bik

Bikovima je najvažnija efikasnost i struktura. Iako bi mogli ubiti nekoga ako to stvarno žele, to ne bi bilo u impulsivnom trenutku. Ako postoji i najmanja sumnja da ubistvo neće biti savršeno izvedeno, neće se u njega upuštati.

8. Jarac

Impulsivno ubijanje nije u prirodi Jaraca jer oni vole isplanirati svaki svoj potez. Međutim, postoji jako mala šansa da ipak puknu, ali bi onda bili ljuti sami na sebe što su izgubili kontrolu.

7. Lav

Glasni ljubitelji drame imaju tendenciju napasti kada to najmanje očekujete. Često reaghju u afektu i voljeli bi čak i za ubistvo privući pažnju. Jer i loša reklama je reklama, zar ne?

6. Strijelac

Ako znate nekoga ko odluke donosi u trenutku, vjerovatno je Strijelac u horoskopu. Njihov je moto “bolje tražiti oproštaj nego dopuštenje”. Stajat će s nožem u ruci i razmišljati kako se izvući iz situacije u koju su se doveli zbog svoje užasne procjene.

5. Djevica

Iako su jako analitične i prizemljene, u Djevicama se skriva mali vrag koji jedva čeka da ga se isprovocira. Ako ih dovoljno jako razljutite, ugrist će vas do krvi pa čak i ako bi vas to ubilo. Prvo će početi paničariti zbog gubljenja kontrole, a onda razmišljati kako se izvući.

4. Vodenjak

Vodenjaci su i inače vrlo nepredvidljivi i nikada ne znate koju ćete njihovu stranu dobiti. Možda je to njihova cool strana, a možda i ona mračna. Ako ih uhvatite bijesne na loš dan, to bi mogao biti vaš posljednji.

3. Ovan

Kada čujete Ovan pomislite bijes, bijes, bijes. Ovnovi su stvarno kratkog fitilja, a njihov agresivni nastup nekoga može stajati glave. Kada se razbijesne, 100 posto bi bili sposobni ubiti. Pazite ih se.

2. Škorpion

Škorpioni zapravo ne vjeruju u odgovornost prema nečemu ili nekome. Oni jednostavno krive okolnosti i nedostatak kontrole. Dakle, brutalno ubistvo koje su počinili nije njihova krivnja. To je barem ono u što će vas pokušati uvjeriti.

1. Blizanci

I na kraju, ovo je znak kojeg je najteže prozreti, prijeći ili predvidjeti. Nećete se uspijeti ni osvrnuti, Blizanci će vas već skršiti. Najgore je to što su neuračunljivi kada polude. Bježite.

Komentari

komentara