Magazin

SVI KOJI JE VOLE SU U PANICI – Popularna pjevačica hitno završila u bolnici!

Napisao admin

Engleska pjevačica i tekstopisac Džesi Džej (27) objavila je slike na društvenim mrežama koje su izazvale paniku među njenim fanovima. Pjevačica je i ranije imala srčanih problema, zbog koji je često završavala u bolnici. Međutim, sada je završila u bolnici zbog novih tegoba, koje nije željela da otkriva.


Pjevačica tvrdi da ne voli da se eksponira, i da putem društvenih mreža otkriva detalje iz privatnog života, ali je sada napravila izuzetak, i objavila video iz bolnice na društvenim mrežama.

 

– Ne dijelim često detalje iz privatnog života, ali ovog puta sam htjela da podijelim sa vama o čemu se radi, dok to ne uradi neko drugi i predimenzionira moje loše zdravstveno stanje – napisala je pjevačica ispod videa i dodala:

 

– Kao što sam već rekla, dobro sam, što se da vidjeti u snimku. Jučer sam imala operaciju, sada treba da odmaram. Neću da pričam o tome, zato molim sve da me ne pitaju u vezi sa operacijom kao i meni bliske ljude i porodicu – napisala je Džesi.

 

Poznato je da mlada britanska zvijezda od ranog djetinjstva boluje od Wolf-Parkinson-White sindroma. Džesi je jednom prilikom otkrila da je sa 18 godina doživjela srčani udar.

blic

Komentari

komentara