Magazin

UPOZNAJTE SARAJKU KOJA JE OSVOJILA INTERNET – Evo šta kaže o svojoj fotografiji!

Napisao admin

Nakon što je maturskom slikom izazvala veliku pažnju korisnika društvene mreže Facebook, Sarajka Amina Čengić je postala hit na internetu i u medijima. U razgovoru sa njom otkrivamo da se nije ni najmanje nadala da će njena fotografija uspjeti prikupiti više od 24.000 lajkova, koji svakom sekundom rastu.


Profilnu sliku sam promijenila 15. aprila i već su mi  nakon nekoliko minuta nevjerovatnom brzinom počeli pristizati lajkovi. Zaista sam bila zatečena – kazala je Amina.

 

Nakon fotografije koja još kruži Facebook-om, Aminin broj prijatelja na ovoj drušvenoj mreži se povećao za 1.000, a broj pratioca za 2.000. 

 

– Ne posjećujem baš često Facebook. Najviše ga koristim za neke školske potrebe. Kada nešto podijelim sa prijateljima uvijek imam lajkova i komentara, ali definitivno ne u ovom broju – priča Amina.

 

Inače, ona je završila Ekonomsku školu u Sarajevu, a planira upisati Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije. Kako kaže, želja za bavljenjem  kriminalistikom joj se javila najviše gledajući razne filmove i serije sa ovom tematikom. Amini svakako želimo sreću pri upisu na fakultet, kao i mnogo lajkova na Facebook-u, iako nikada nije nastojala da ih prikupi.

ekskluziva / avaz

Komentari

komentara