Magazin

Lazić se ne smiruje! Nova šok fotka! Poslije borbe za život, dohvatio pištolj: Pjevaču nije dosta ludila! (FOTO)

Napisao H. H.

Darko Lazić se uspješno oporavlja od teške saobraćajne nesreće koju je doživio krajem oktobra prošle godine, a čim je stao na noge, odmah je uzeo pištolj u ruke!

O tome svjedoči ekskluzivna fotografija u čiji posjed je došla redakcija Kurira, a na kojoj se jasno vidi kako pjevač sa osmijehom na licu pozira dok u ruci drži vatreno oružje. Folker se, po svemu sudeći, ne odriče želje za adrenalinom, pa je vjerovatno i zapucao u streljani, gdje je slika nastala. Inače, to nije jedini uzbudljiv hobi mladog pjevača.

On, podsjetimo obožava i brzu vožnju na motoru, na kojem je gotovo svakog ljeta do saobraćajke izvodio vratolomije, a nekoliko puta je čak sebi mogao i život da ugrozi. Ali to nije sve!

Gdje su brzi motori, muzika, žene, tu su često i alkohol, pa i droga i kocka. Nakon što je Kurir svojevremeno došao u posjed tajnog snimka na kojem se vidi kako pobjednik “Zvezda Granda” konzumira k*kain, on je priznao da je nekoliko godina koristio n*rkotike.

– Ja volim život, muziku, dobar provod kafane, pa i žene, to valjda sve ide u kombinaciji. (smijeh) Priznao sam da sam konzumirao drogu, ali to je prošlost i ne želim da se vraćam na to. Tačno je da volim motore i brza i dobra kola. Motori su moja strast. Generalno volim sve sportove koji dižu adrenalin. To je valjda normalno, pa muško sam, moram da volim žestoke stvari. Volim i pecanje. To baš opušta, nego zbog obaveza nemam vremena da idem. Mada, svaki vid sporta me diže – objasnio je pjevač tada, dok je poslije saobraćajke u intervjuu za Kurir izjavio da mora da uspori i da se uozbilji, pa je sada očito riješio da poroke zamijeni sportom, ali ne bilo kojim, već pucanjem!

Podsjećanja radi, prvom analizom krvi, koja mu je uzeta poslije saobraćajke, utvrđeno je da je Darko imao 1,39 promila alkohola. Druga analiza krvi, koja je urađena sat vremena poslije, pokazala je da je imao 1,30 promila. On tada nije bio vezan, a vozio je uprkos tome što od 2013. godine nema vozačku dozvolu, koja mu je oduzeta jer je imao više od 18 negativnih poena. Nakon nesreće Lazić je bio na liječenju u Selters banji, koju je napustio poslije Nove godine i oporavak nastavio u Banji Koviljači.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa bivšim pobjednikom “Zvezda Granda”, ali on nije bio dostupan, piše “Kurir“.

Komentari

komentara