Magazin

VELIKA BRUKA – Otkriveno da je muž Tanje Savić…

Napisao admin

Tanja Savić je još prije dva mjeseca ugovorila nastup za Novu godinu u hotelu „Palisad” na Zlatiboru i taj angažman će naplatiti 8.000 eura! Međutim, prije nekoliko dana pjevačica i njen suprug su se preračunali i shvatili da su mogli mnogo bolje da se „unovče”, te da je ta cifra mala, s obzirom da se radi o najluđoj noći, kada pjevači uzimaju najveći honorar.


Još kada se na sve to doda i veliko interesovanje za njen nastup na Zlatiboru, bilo im je jasno da su se pošteno zeznuli. Zato je njen muž Dušan Jovančević, koji joj je ujedno i menadžer, pokušao da iskamči još nekoliko hiljada eura za novogodišnju tezgu.

 

„Kada su pregovarali o cijeni za nastup sa vlasnicima hotela Tanja i Dušan su bez razmišljanja prihvatili da pjeva za 8.000 eura. Tada su mislili da bolju ponudu neće dobiti, međutim, tokom učešća u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato”, njoj je cijena skočila, pa su se javili mnogi koji bi željeli da upravo ona pjeva kod njih za najluđu noć. Tada su shvatili da su pogriješili i mnogo se pokajali. Dušan je nedavno bez ustezanja pozvao vlasnike hotela i pokušao da izvuče bar još 2.000 eura, te da cifru zaokruže na 10.000“, otkriva izvor Stara.

svet

Komentari

komentara