Magazin

“Poludio zbog nje”: Tanju Savić muž istjerao iz kuće

Napisao H. H.

Poznatu pjevačicu Tanju Savić muž je izbacio iz kuće, prenose srbijanski mediji.

“Tanja je odlična pjevačica, ali njoj su djeca na prvom mjestu. Grize je savjest jer po cijelu noć bude na nastupima, pa kad ima slobodne dane, ne razdvaja se od Đorđa i Maksima”, kazao je izvor blizak pjevačici za “Scandal“.

Tanju često zovu drugarice u šetnju, na ručak ili u šoping, a ona ne želi. Glupo joj je da jedino slobodno vrijeme ne posveti sinovima, a posebno sada, kada ga ima veoma malo jer snima novi album u koji je uložila 100.000 eura. Kažu oni koji su ga čuli da će biti bomba.

“Njen muž ludi zbog toga. Vidi da je preopterećena i pokušava joj staviti do znanja da su djeca već velika i da se treba opustiti. Nedavno ju je bukvalno izbacio iz kuće u želji da se ona malo razonodi. Rekao joj je: “Neću više ovdje da te vidim. Idi malo se provedi. Nisam ja nesposoban, čuvat ću djecu, a ti misli malo i na sebe. Ma nemaš šta tražiti u kući, nego se dotjeraj da mi budeš najljepša i idi u skitnju.” Ali Tanja k'o Tanja, ona je skromna, jedva da je izašla na sat i brzo se vratila sinovima”, kazao je izvor blizak srbijanskoj pjevačici.

Komentari

komentara