Magazin

Miroslav Ilić nije mogao da vjeruje šta je njegova žena uradila – Kada je došao kući…

Napisao admin

Iako je decenijama važio za najglasnijeg, beskompromisnog kritičara estrade, Miroslav Ilić je posebno bio žestok kada su u pitanju muzička pitanja. Međutim, kada je shvatio da nema podršku da mijenja stvari na domaćem zvjezdanom nebu, Miroslav je sve iznenadio kad je sjeo u stolicu žirija “Pinkovih zvijezda”.


Miroslav Ilić

– Godinama nisam mijenjao pristup, sve za dobrobit svih nas i u korist zanata. Ne mogu, brate, više! Priznajem da sam se umorio. Ako nije vrijedilo sve to što sam do sada pričao, onda do vraga! Znači da nemam podršku da se nešto promijeni, popravi, pokrene. Vidim ja i dalje sve dobro, imam svoje mišljenje, stavove, ali dosta mi je. Gledam svoja posla, trčim svojom stazom i pazim na svoju kondiciju”, bio je iskren Miroslav.

Kada je svojoj supruzi Gordani saopštio da je prihvatio da bude član žirija, ona je reagovala vrlo burno.

– “Došao sam kući i kazao joj da učestvujem u Pinkovim zvezdama, a ona mi je rekla: “E, baš si g*vno!” Svašta je još rekla. Ali, kako odmiče koja subota ima sve manje primjedbi. Plaši se da nešto ne zabrljam. A, ako ona poslije emisije kaže: “Dobri ste, dobri ste” to je ravno čudu. Od toga nema većeg priznanja na svijetu. Gordana je oštra kao britka sablja”, priča Miroslav, a piše internet sajt vesti­online.com

Mada mnogi kažu da je u “Pinkovim zvezdama” omekšao i da je dežurni namćor, Miroslav to poriče.

– “Znate šta, ja na Pinku nisam bio 10­12 godina. Niti sam dežurni namćor, niti sam omekšao. Svi smo mi povremeno namćori, smjenjujemo se u toj ulozi. Sad nema potrebe da budem oštriji, ali kako takmičenje bude odmicalo biće sve žešće”, kaže Miroslav.

vesti-online

Komentari

komentara