Magazin

O ne! – Šokirala se kada je vidjela što joj se dogodilo s fotkama s Facebooka!

Napisao admin

Britanka Verity Cook (28) šokirala se kada su joj prijatelji pokazali da se nekoliko njezinih fotografija pojavilo na sek*i stranicama za parove.


Šokirati se (Foto: Arhiva)

Njezine fotografije nalazile su se na ženskom profilu pod imenom Vicki na kojem je pisalo da je bivši model i da traži “obdarene dečke“. Među fotografijama s profila bile su fotografije 28-godišnje Verity iz teretane, u topu i tajicama.
Još ju je više užasnulo to što te fotografije na njezinom Facebooku nisu bile javno objavljene, već su ih mogli vidjeti samo njezini prijatelji. Verity je rekla da nema pojma ko bi Vicki mogao biti i zašto bi netko ukrao njezine fotografije. – To je vjerojatno djelo nekoga od mojih prijatelja s Facebooka, no ne znam kojega jer ih na listi imam više od 2000 – ispričala je Verity, piše Metro news.

– Kada sam vidjela da su napisali da volim dečke koji su dobro obdareni bila sam ljutita, to je užasno – rekla je i dodala kako misli da većina ljudi ipak zna da se ne radi o njoj, no svejedno joj taj profil jako smeta. – I ja sam bivši model i iz Yorka sam, kao što je navedeno na tom profilu. No, nisam se hvalila time. Prestravljena sam zbog ovoga – rekla je.

– Jednu od fotografija koja je na stranici na Facebooku sam objavila prošlog tjedna. Niko mi se ne želi osvećivati, a i da je to slučaj, koristili bi se mojim pravim imenom. Pitam se samo što će ta djevojka kada se nađe s nekim, vjerojatno mi uopće ne sliči – dodala je Verity.

Sporni profil s Veritynim fotkama sada je uklonjen sa stranice.

ekskluziva

Komentari

komentara