Magazin

VRANJEŠ PRIJETI: “Ako me Karleuša samo pomene PUŠTAM NJENE GOLIŠAVE SLIKE”

Napisao H. H.

Srbijanskoj pjevačici Jeleni Karleuši prijeti još jedan skandal ukoliko bude pominjala bh. fudbalera Ognjena Vranješa jer, kako fudbaler priča prijateljima, on ima najnovije oružje za nju.

Kako “Blic” saznaje od izvora bliskog fudbaleru zbog skandala koji je isplivao u javnost, a tiče se njegove prepiske sa pjevačicom Ognjen je riješen da ukoliko ga Jelena Karleuša bude pominjala u javnosti u negativnom kontekstu on će se “braniti” kompromitujućim fotografijama koje navodno posjeduje, a koje njoj neće nimalo ići u prilog.

Kako su prije nekoliko dana pisali mediji Jelena se već svom suprugu pravdala riječima da je Vranješ “psihopata koji je proganja” kako bi opravdala to što je od njega dobila 1001 ružu o čemu možete više pročitati OVDJE.

Do skandala koji je isplivao u javnost došlo je kada je srbijanski fudbaler Duško Tošić, pjevačicin muž uzeo njen mobilni telefon i u njemu pronašao prepisku sa fudbalerom Anderlehta.

Nakon ovog skandala Tošić je pozvao Ognjena da se sretnu oči u oči kako bi riješili problem, što je ovaj ignorisao. Tada mu je Duško uputio prijeteću poruku da neće smjeti da izađe na ulicu jer će ga prebiti, na šta je Vranješ odgovorio najcrnjim psovkama.

Komentari

komentara