Magazin

Neočekivano – Nakon što je uhvaćen sa 40 godina mlađom ljubavnicom, supruga Šabana Šaulića odlučila…

Napisao admin

Uprkos bračnim problemima zbog pjevačeve ljubavne afere sa 39 godina mlađom zvezdom „Granda“ Ivonom Negovanović Cucom, Goca je po ko zna koji put Šabanu Šauliću oprostila prevaru. Oni su preksinoć zajedno došli na rođendansku proslavu vlasnice „Grand produkcije“ Lepe Brene na Košutnjak, gdje su slavili s prijateljima do jutra.


Šaban Šaulić (Foto: Kurir)

– Kod Šaulića se više ne zna ko pije, a ko plaća! Čas su u ljubavi, čas se mrze. Nakon svih skandala oko Šabana i Cuce, Goca je jedva prešla preko ovog posljednjeg, kad ih je umalo zatekla u vikendici u Krčedinu, gdje su bili i novinari Kurira. Goci je zbog toga pozlilo, a Šaban je dane provodio u svojoj vikendici u Krčedinu. Nekoliko dana su bili nedostupni za sve, a onda su se prije dvije večeri pojavili na Breninom rođendanu kao da se ništa nije dogodilo – priča Kurirov izvor i otkriva da su se Šaulići ponašali kao tinejdžeri.

Šaban Gocu nije ispuštao iz zagrljaja i ništa nije ukazivalo na probleme u braku zbog njegovog nevjerstva.

– Sve vrijeme su se ljubili i grlili kao da se ništa nije dogodilo. Često su nazdravljali za svoj brak i djecu i to nisu krili. Željeli su da pokažu da su jači od problema koji su ih zadesili. Brena im je često prilazila i govorila da se ne nerviraju zbog gluposti i da treba da se opuste na njenoj žurki, a da o razvodu i ne razmišljaju. Na proslavi su im društvo pravili Aca i Sonja Lukas – rekao je naš izvor.

kurir

Komentari

komentara