Magazin

VIJEST O KOJOJ BRUJI REGIJA – Nećete vjerovati šta se dogodilo mladi i mladoženji prve bračne noći!

Napisao admin

Umjesto da prvu bračnu noć provede pored svoje izabranice, advokat Č. S. (32) je prvu noć poslije svadbenog veselja prespavao u valjevskoj policiji. On je priveden jer je odbio da se alkotestira i više od pola sata nije htio da izađe iz kola, u kojima je, zajedno sa mladom, sjedio zaključan! Umjesto da se probudi pored svoje nevjeste, prva lica koja je ugledao nakon prve bračne noći bili su valjevski policajci.


Svadba (Foto: Arhiva)

Nesvakidašnji događaj odigrao se kada je u centru Valjeva, tokom rutinske kontrole, saobraćajna policija zaustavila vozilo marke “pasat”, koji je bilo ukrašeno svadbarskom kićevinom. Za volanom je bio Č. S. koji se vraćao kući poslije svadbe koju je tog dana pravio u jednom valjevskom restoranu.

– Posumnjali smo da je pijan i zbog toga mu je naloženo alkotestiranje, što je odbio. Poslije toga se zaključao u kolima, u kojima je bio sa mladom, a naši pokušaju da ga ubijedimo da izađe iz kola nisu urodili plodom. Onda smo pozvali kolege iz interventne, koji su ga kolima opkolili sa tri strane, da ne bi mogao da pobjegne, međutim, mladoženja ni tada nije htio da otključa kola i izađe. Čekali smo više od pola sata dok se nije ukazala prilika da ga izvučemo iz kola, u trenutku kada je otvorio prozor, kako bi nam uputio niz psovki – kažu iz valjevske policije.

Nakon toga mladoženja je priveden u valjevsku policiji, gdje je proveo prvu bračnu noć. Po skraćenom postupku priveden je sudiji za prekršaje u Valjevu zbog odbijanja alkotestiranja i zbog toga što se oglušio o sva naređenja policije. Sudija mu je izrekao novčanu kaznu od 95.000 dinara, 11 mjeseci zabrane vožnje, a zaradio je i 20 kaznenih poena

– I policajcima i sudiji je prekršaje je pokazao vjenčani list, ali to mu nije pomoglo, jer nije ispoštovao naređenja policije i nije želio da se alkotestira. Čudi da je ovako reagovao s obzirom na to da je advokat i da zna kolike su kazne – navodi naš izvor.
Ovaj advokat, koji je nastanjen u Beogradu, porijeklom je iz Valjeva, gdje je i pravio svadbeno veselje. U valjevskoj policiji kažu da je samo od početka godine u policiji prespavalo oko 250 pijanih vozača, ali navode da ovakav slučaj, da prvu bračnu noć neko provede u zgradi policije, do sada nisu imali.

telegraf

Komentari

komentara