Magazin

Mlada je napravila takav haos prije vjenčanja da ju je ostavio muž, a kuma ne želi da čuje za nju

Napisao H. H.

Ako bismo mogli na skali od 1 do 10 da ocijenimo postupak mlade čija je priča postala viralna na društvenim mrežama, dobila bi jedinicu kao vrata bez mogućnost da izađe na popravni u avgustu.

Na Facebook grupi koja objavljuje sramotne događaje sa vjenčanja objavljena je priča djevojke iz Južne Afrike kojoj mladoženja, a ni gosti neće oprostiti još duži vremenski period.

Zašto? Zato što su svi krivi, samo ne ona. Djevojka koja je potpisana kao Susan napisala je da je prije 14 godina upoznala svog bivšeg vjerenika i da su bili u sretnoj i stabilnoj vezi u kojoj su dobili dijete zajedno.

Problem je nastao oko vjenčanja iz snova. Susan je ljuta zato što gosti nisu željeli da ispoštuju njenu želju i da dođu na vjenčanje sa kovertom u kojoj je 1.500 dolara.

Pismo mlade – Facebook

Naglasila sam samo novac. Kako da napravim vjenčanje i da mi se isplati ako nema adekvatne podrške. Dakle, bila sam jasna – gosti 1.500 dolara, kuma 5.000 dolara. Ako ne želite da donesete taj novac, nema potrebe da dolazite. Ovo je žurka koja se pravi samo jednom u životu – napisala je Susan u objavi, prenosi “Blic“.

Komentari

komentara