Magazin

Uzalud je čekala mladoženju, pa saznala zašto se nije pojavio

Helga
Napisao H. H.

Oboje smo već dva puta bili u braku pa se nisam htjela udavati i treći put. No Manfred je bio tako pristojan, stara škola

Helga Eichhorn (59) stajala je u petak ispred matičnog ureda u njemačkom gradu Halle i uzalud čekala svog budućeg supruga Manfreda Schneidera (80).

– Tek nakon što me treći put zaprosio rekla sam ‘da’. Kupili smo prstenje. U petak u 11.30 sati trebali smo se vjenčati. Išla sam i kod frizera – rekla je Helga. Prije nego što su se upoznali, Manfred je imao moždani udar i jedva je mogao izaći iz kreveta.

– Brinula sam se o njemu. Opet je postao pokretan. Nakon pola godine me prvi puta zaprosio. Oboje smo već dva puta bili u braku pa se nisam htjela udavati i treći put. No Manfred je bio tako pristojan, stara škola. Bio je jako romantičan, pravi kavalir – kaže Helga, piše “Bild“.

Helga se na kraju vratila u stan. Manfred (80) je bio u pidžami. Bijesnoj Helgi je objasnio kako je mislio da će ona doći po njega automobilom.

Kada je shvatio da su trebali doći odvojeno, pomislio je da bi mogao nazvati taksi. Ali taksi mu je bio preskup. Morao bi platiti 30 eura.

Komentari

komentara