Magazin

IZNENADNA ODLUKA – Evo šta kaže Tijanin otac sedam dana nakon sahrane!

Napisao admin

Mirjana i Igor Jurić, roditelji ubijene djevojčice Tijane, razmišljaju da angažuju advokata koji bi pomogao tužiocu da “monstrum Dragan Đurić dobije maksimalnu kaznu zatvora”, piše Blic.


Otac Tijane Jurić (Foto: Ekskluziva)

– Samo 40 godina i bez pomilovanja. Svaka druga kazna za nas je neprihvatljiva. Ne želim ni da pomislim da može biti drugačije – kaže Igor Jurić za ovaj list.

On napominje i da će čim mu vrijeme dozvoli osnovati fondaciju za nestalu djecu.

– Razgovaram sa ljudima o “Tijaninom zakonu” po kome se ne bi, kada se prijavi nestanak djeteta, čekali zakonski rokovi od 48 sati, već bi se odmah reagovalo i potraga bi bila onakva kakva treba da bude. Čak i ako dijete samovoljno ode, nema veze, samo neka ga nađu što prije. Poslije svega što se dogodilo, želim da se promijeni svijest našeg društva. Neka iz ove strašne tragedije makar nešto dobro ispadne – kaže Jurić za Blic.

On u razgovoru za ovaj dnevni list napominje i da želi da na mjestu gde je pronađena Tijanina patika, gdje je oteta, napravi kapelicu ili neko drugo obilježje koje će čuvati uspomenu na njegovu djevojčicu prelijepog glasa, anđeoskog lica i osmijeha za kojim plače cijela Srbija.

blic / telegraf

Komentari

komentara