Magazin

Nećete vjerovati – Kad se probudio iz kome nije prepoznao svoju djevojku, ali joj je rekao nešto nevjerovatno…

Napisao admin

Nakon što je doživio tešku saobraćajnu nesreću i pretrpio povrede mozga, doktori su rekli da je malo vjerovatno da će Stjuart (39) preživjeti


Porodica (Foto: Kurir)

Devojka je bila slomljena kad su doktori rekli da se njen momak, koji je bio u komi nakon saobraćane nesreće, nikad neće setiti ko je ona.

Međutim, kad se probudio iz kome, rekao joj je: “Ne znam ko si, ne znam tvoje ime, ali znam da te volim”.

Nakon što je doživeo tešku saobraćajnu nesreću i pretrpeo povrede mozga, doktori su rekli da je malo verovatno da će Stjuart (39) preživeti.

A ako preživi, pretpostavili su da neće prepoznati svoju devojku Krisi Frajet. Iako su sve prognoze bile crne, Stjuart je preživeo, sećanje mu se vratilo, a par je u braku i proslavljaju rođenje svog deteta.

U spomenutoj nesreći, Stjuart je pretrpeo povrede mozga i pluća, imao je slomljena rebra i povrede kičme. Nakon 10 dana u komi, probudio se i izjavio ljubav svojoj devojci iako zapravo nije znao ko je ona. Krisi je trebalo tri meseca da pomogne Stjuartu da vrati pamćenje, a doktori su bili iznenađeni uspehom.

“Plakala sam kad mi je izjavio ljubav. Iako smo se upoznali samo šest meseci ranije, zaljubili smo se. Bila sam odlučna, nisam htela da ga izgubim… Ljubav mog života je izmicala. Prvih nedelja provodila sam vreme s njim pričajući mu o vremenu koje smo proveli zajedno. Pre nesreće planirali smo zajedničku budućnost, a ja sam se molila da se seti onoga što smo imali”, rekla je Krisi.

“Pričala sam mu o našem prvom sastanku, on bi se na trenutak setio, pa odmah zaboravio. Jednog dana sam donela fotografije s venčanja na kojem smo bili i Stjuart je počeo da se priseća svega”, oduševljena je Krisi.

Kad mu se pamćenje vratilo, odlučio je da zaprosi devojk, a 2012. godine su se venčali, dok su pre dve nedelje dobili sina Olivera, piše Dejli mejl.

kurir

Komentari

komentara