Magazin

Potpuno nezainteresovan – Evo šta je zadesilo Tijaninog ubicu u zatvoru!

Napisao admin

Dragana Đurića (34) koji je brutalno ubio Tijanu Jurić, u subotičkom zatvoru do danas ga još uvijek niko nije posjetio, a za to vrijeme on uživa u čaju i marmeladi.


Ubica (Foto: Ekskluziva)

– Nije u samici, ali je smješten sam u višekrevetnu sobu s obzirom na to da trenutno u zatvoru ima mjesta i kako ne bi rizikovali da ga ostali napadnu. Ni ovdje za sada ne pokazuje nikakve emocije, ne razgovara sa čuvarima i do sada nije imao nikakve prohtjeve. Hrana koja se priprema u zatvorskoj kuhinji mu se donosi u sobu kao i ostalima. Od petka je u ćeliji i do danas ga niko nije posjetio – rekao je izvor iz zatvora za list Alo.

Ispred ubicinih vrata se nalazi stalno po jedan stražar sa kojim ne komunicira osim kada mu daju hranu, pišu Naše novine.

– Doručkovao je mesni narezak i kuhano jaje, marmeladu i hljeb i popio šolju čaja, dok je za ručak imao kuhani kupus sa mesom, hljeb i salatu. Svaki obrok primio je i pojeo bez riječi – rekao je njihov sagovornik.

On je naveo i da Đurić nije ništa tražio, niti je pitao bilo šta u vezi sa posjetom ili bilo čim što se odnosi na njegov boravak u zatvoru.

– Dragan samo jede i spava i stiče se utisak da se ponaša prilično nezainteresovano – rekao je za kraj sagovornik.

alo.rs

Komentari

komentara