Magazin

Stravično – Dok je supruga u visokoj trudnoći sa blizancima bila u drugoj sobi, muž je s dadiljom…

Napisao admin

Austrijski preduzetnik(38) iz Velsa u Gornjoj Austriji osuđen je na tri godine zatvora, od čega deset mjeseci bezuslovno, zbog silovanja 20-godišnje guvernante iz Perua.


Silovanje (Foto: Arhiva)

Ugledni vlasnik preduzeća koji je važio za mirnog porodičnog čovjeka je poslije jedne zabave, na kojoj je bio sa ženom, pijan upao u sobu, izudarao i silovao dadilju. U kući, u drugoj sobi, nalazila se supruga optuženog, koja je u to vrijeme bila u visokoj trudnoći sa blizancima.
Dok je supruga u visokoj trudnoći sa blizancima bila u drugoj sobi, muž je s dadiljom…

Djevojka je poslije odnosa pobjegla kroz prozor, uzbunila komšije, koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Optuženi, međutim, nije priznao krivicu, rekavši da je osuđen samo na osnovu svjedočenja djevojke. Izjavio je da je ona pristala na polni odnos sa njim, a za povrede koje je imala na licu kazao je da nisu imale veze sa sek*om. Prema njegovoj verziji, djevojka je poslije sek*a htjela da ode iz sobe, pa ju je nekoliko puta udario u lice.

Optuženom je prijetilo do deset godina zatvora, ali je predsjednica sudskog vijeća odlučila da mu odredi mnogo manju kaznu, čiji bezuslovni dio je dijelom odsjedio u istražnom zatvoru.

“Prognoza za optuženog je dobra. Smatramo da je naučio lekciju“, kazala je u obrazloženju presude koja još nije pravosnažna. Osuđeni ima rok od tri dana da podnese žalbu.

kurir

Komentari

komentara