Magazin

Nekoliko sati prije nesreće na Facebooku napisao… – Otac sa kćerkom stradao na plaži nakon …

Napisao admin

Samo nekoliko sati nakon što je na Facebooku postavio ljubavnu poruku supruzi povodom devete godišnjice braka, američki narednik Omi Irizari tragično je nastradao, jer ga je na plaži na Floridi pokosio mali privatni avion prinuđen da neplanirano sleti.


Omi Irizari (Foto: Blic.rs)

U nesreći koja je život oca odnijela na licu mjesta, od zadobijenih povreda je dan kasnije preminula i njegova devetogodišnja kćerka. Irizari je inače bio stacioniran u Gruziji, a na Floridi se odmarao sa porodicom.

Međutim, baš tu je bio prinuđen da sleti pilot malog aviona “pajper čiroki”, koji je imao kvar. Zvaničnici su o tome bili obaviješteni, ali za Irizarija je bilo prekasno. Ostao je mrtav na licu mjesta, dok je njegova devetogodišnja kćerka danas podlegla povredama u bolnici u St. Peterburgu. Pilot aviona Karl Kokomur (57) i putnik Dejvid Tin (60) preživjeli su udes.

Satus koji je Irizari samo nekoliko sati prije pogibije postavio na Facebooku, izgleda ovako:

“Prije 9 godina na današnji dan, vezao sam svoj život za prelijepu ženu, Rebeku Irizari. Vau, kako je vreme brzo prolijetalo. Kažu da vrijeme leti kad se dobro zabavljaš, i to je istina. Hvala ti što si bila uz mene u dobru i u zlu. Volim te svim srcem, moja Roma. Veoma sam srećan i jedva čekam da vidim šta nam nosi narednih 100 godina. Volim te Beki”, napisao je nesrećni Irizari.

blic

Komentari

komentara