Magazin

Ljudi, pripazite malo! – Ovo je sedam vrsta fotografija koje trebate podhitno maknuti s Facebooka!

Napisao admin

Ovih sedam tipova fotografija odmah izbrišite sa vašeg profila!


Facebook (Foto: Arhiva)

Rijetki su oni koji nemaju Facebook profil. Svakog dana se na ovoj mreži objave milijuni fotografija korisnika diljem svijeta. No, nije svaka od njih dobrodošla. Pogledajte sedam tipova fotografija koje nikako ne bi trebali postavljati na profil. U jednoj anketi provedenoj među korisnicima Facebook-a, korisnici su se izjasnili koje ih fotografije virtualnih prijatelja najviše živciraju.

Ovih sedam tipova fotografija odmah izbrišite s vašeg profila!

Fotografije Vas i partnera

Divno je uživati s voljenom osobom, ali konstantna potreba da pred drugima dokazujete ljubav nije nimalo zanimljiva.

Hrana kao dokaz da jedete

Hej, svi mi jedemo! Ovo je u posljednje vrijeme najzastupljeniji trend na društvenim mrežama koji je rijetko više ikome zanimljiv. Dakle, osim ako vas u goste nije pozvao osobno Jaime Oliver, vjerujte nam na riječ nema toga što možete jesti, a da vašim prijateljima bude zanimljivo.

Selfiji

Svima je već po malo muka od ovog trenda. Vaša glava koja se vidi polovično ili cijela uslikana iz vaše ruke nikome nije interesantna.

Fotografije kućnih ljubimaca

Istina, slatki čupaci jesu velike zvijezde na društvenim mrežama, ali od jutra do večeri bombardirati prijatelje slikama svake njihove poze je potpuno besmisleno.

Poziranje u bikiniju

Ovo je odličan način da pokažete svoju savršenu liniju. Ali, ako na vašoj listi prijatelja ima onih koje ne poznajete osobno ili onih s kojima samo poslovno komunicirate, razmislite stvarno želite li im poslati ove ‘razgolićene” fotografije.

Stopala, savršena manikura i bazen ili more

Ovo je trend koji su i zvijezde dugo podržavale. Složit ćete se da besmisleniji sadržaj fotografije ne postoji.

Hej, vidi mene, na moru sam – Dokazi o ljetovanju

Pješčana oaza koju ste otkrili na novoj destinaciji je sigurno svima zanimljiva, ali čemu služe fotografije s plaže pune turista? Hoćete dokazati prijateljima da ste na odmoru?

dnevno.hr

Komentari

komentara