Magazin

SMRŠALA JE 100 KG BEZ GLADOVANJA I OPERACIJA – Sada ima tijelo kakvo priželjkuju mnoge dame!

Napisao admin

Jedna pretila žena koja je imala 172 kilograma, odlučila je smršati i izgubila je skoro 100 kilograma! Međutim, ona nije otišla na peraciju, odlučila je sve učiniti sama!


Michele Magnolio (Foto: Doznajemo)

Michele Magnolio iz Melburna sada ima 75 kilograma, a već sa 17 godina imala je 172 kg. Trebalo joj je 20 mjeseci da smrša, ali ona kaže da je potrebno toliko jer bi u suprotnom ugrozila zdravlje.

– Morala sam promijeniti način života jer mi je sve postalo naporno, čak sam imala bolove u leđima kad bih ustajala iz kreveta.

– I psihički sam bila iscrpljena, bila sam očajna i nisam htjela nikuda.

– Dobila sam i pismo u kojem je povrđeno da mi je odobrena operacija želuca, ali sam ga pocijepala misleći da ovo mogu sama.

Michele je odbila operaciju, a nije htjela ni probati neku ‘ispresnu’ dijetu, ona je odabrala zdravi način ishrane, bez gladovanja, a vježbala je skoro svaki dan.

Uglavnom jede proteine, odreske, piletinu i ribu i kombinuje ih s povrćem. Vježba pet-šest puta sedmično.

Počasti se nečim što voli jednom sedmično.

– Znala sam da će biti teško i da se ništa neće dogoditi preko noći. Moj cijeli život se promijenio otkako sam ovo napravila.

Njeni roditelji bili su joj velika podrška.

 – Imala je dosta zdravstvenih problema koje nosi pretilost, a kada sad pogledam njene fotografije pitam se je li zaista bila tolika- kaže njena majka Mary.

doznajemo.com

Komentari

komentara