Magazin

EKSKLUZIVNI PAPARACO – Pogledajte kako su se Jelena i Novak pripremali za vjenčanje vijeka

Napisao admin

Novak Đoković i Jelena Ristić dan uoči izgovaranja sudbonosnog DA delovali opušteno. Oko 13 časova napustili luksuznu vilu u kojoj su smešteni, posle čega su se dva sata družili s prijateljima i rodbinom


Novak Đoković (Foto: Kurir)

Novak Đoković i Jelena Ristić na Svetom Stefanu stali su u četvrtak na ludi kamen, a ekipa Kurira, koja već nekoliko dana boravi na Crnogorskom primorju, zabeležila je njihov poslednji dan pred glamurozno venčanje.

Mladenci su smešteni u luksuznoj vili na poznatom poluostrvu, a čuva ih policija, srpska i crnogorska, protivteroristička jedinica i lično obezbeđenje. Nole i Jelena su izašli tek oko 13 časova, a vešto oko našeg foto-reportera uspelo je da zabeleži kako najbolji teniser sveta dolazi u restoran. Poprilično umoran od priprema, ali opušten, pozdravio se s prijateljima, a zatim je popio kafu, pa ručao. Ubrzo mu se pridružila i Jelena, a oko njih su sve vreme trčkarala dečica, sa kojima se najviše igrala trudna mlada. Za razliku od njih, Novakov otac Srđan prošetao je Budvom sa kučetom Pjerom. Dan pred venčanje završene su i poslednje pripreme oko kupole ispod koje će par izgovoriti sudbonosno “da”.

Inače, osvajač Vimbldona i Jelena u dvorištu vile zadržali su se puna dva sata, posle čega su se povukli u svoje odaje. Kako smo saznali, mladenci su u večernjim časovima organizovali zabavu, u vidu devojačke i momačke večeri, u jednom restoranu na Svetom Stefanu, gde su društvo zabavljali Željko Samardžić i Lena Kovačević.
Mesto na kome će reći „da“…. Kapela na plaži Svetog Stefana Mesto na kome će reći „da“…. Kapela na plaži Svetog Stefana

– Bili su veoma veseli i opušteni, uživali su u morskim specijalitetima i muzici, ali se nisu zadržavali dugo budući da se danas venčavaju. Na njima se uopšte nije videlo da imaju tremu, a da nema toliko obezbeđenja, rekli biste da se radi o potpuno običnim ljudima – kaže izvor Kurira.

Lepa Brena i Boba Živojinović nisu se pojavili na svadbi veka. Par je otputovao na odmor, a nije poznato da li su posle pomirenja s porodicom Đoković uopšte pozvani na njihovo slavlje. U kratkoj izjavi za Kurir Boba je potvrdio da se neće naći među svatovima.

– Brena i ja smo na odmoru, tako da nećemo biti na svadbi – poručio je bivši teniser.

Hit na internetu

NOLE KAO ŽIKA PAVLOVIĆ

Protekla dva dana pravi hit na internetu je snimak iz čuvenog serijala „Žikina dinastija“, u kojem Žika Pavlović šeta dve pudlice po Svetom Stefanu. To je odmah povezano sa činjenicom da Nole ima dve pudlice i da je, krijući se od paparaca, stavio brkove da bi ličio na Žiku.

kurir

Komentari

komentara