Magazin Video

Porodica ostala u šoku – Dječaka izbacili iz restorana jer je nosio ovu majicu! (VIDEO)

Napisao admin

Obitelj četverogodišnjeg dječaka iz Atlante nije mogla vjerovati kada im je prišlo osoblje restorana i reklo da dječak mora otići jer krši pravila odijevanja. Dječak Lewis Roberts na sebi je imao zelenu majicu bez rukava s nindža kornjačama.


Dječak (Foto: Youtube)

Iako je Lewisova obitelj pokušala osoblju restorana objasniti da je on četverogodišnje dijete, svejedno su morali otići. Tražili su razgovor s voditeljicom restorana koja im je, na njihovu nevjericu, rekla kako se dress-code za gospodu odnosi na sve dobi, javlja 11alive.com.

– Da smo mislili da je Lewis neprimjereno obučen, otišli bismo u neki drugi restoran i izbjegli neugodnost – ispričala je dječakova teta. Iz restorana prvo nisu ništa htjeli komentirati, no kada su šefovi na višoj razini doznali za incident, izjasnili su se o stavu restorana prema pravilima odijevanja.

– Pravila se ne odnose na žene i djecu, samo na muškarce. Došlo je do neugodnog nesporazuma s naše strane. Radi se o voditeljici restorana koja se još obučava i koja je pogrešno shvatila našu politiku – stoji u priopćenju glasnogovornice restorana Amber Stewart.

Iz restorana su se ispričali dječaku i njegovoj obitelji, a oni su tu ispriku prihvatili te planiraju opet doći u restoran.

vecernji.hr

Komentari

komentara