Magazin

Jezivo iskustvo – Prestravio se kada je vidio ko mu je poslao poruku na Facebooku!

Napisao admin

Korisnik Reddita “No Sleep“, pravim imenom Nathan, ispričao je svoje jezivo iskustvo koje je podijelilo mišljenja na toj društvenoj mreži.


Facebook (Foto: Arhiva)

Nathan je ispričao kako je na Facebooku počeo dobivati poruke svoje djevojke, koja je poginula u nesreći 2012. godine.
Prestravio se kada je vidio ko mu je poslao poruku na Facebooku!

Rekao je kako je došlo do sudara triju automobila jer je netko prošao na crveno svjetlo na semaforu. Njegova djevojka Emily preminula je nakon nekoliko minuta na mjestu nesreće. – U tom trenutku smo bili zajedno pet godina. Nikada nije bila raspoložena za brak jer je to smatrala zastarjelim, no da je htjela, oženio bih je nakon tri mjeseca veze. Bila je tip djevojke koja bi uvijek izabrala izazov. Najsretnija je bila na kampiranju i uvijek je mirisala na cimet – rekao je Nathan koji je nakon nesreće ostavio njezin profil na Facebooku aktivnim.

Otkrio je kako pristup njezinom profilu imaju samo on i Emilyna majka Susan. Nathan je na Redditu ispričao kako je krajem 2013. primio poruku na Facebooku, a kada ju je otvorio, vidio je da ju je poslala Emily. I tada je sve počelo. Primio je nekoliko poruka s njezina profila, a kada je pitao njezinu majku šalje li mu ona pogreškom te poruke, misterija se nastavila jer mu je rekla da nije ona. Provjerio je i s prijateljima je li riječ o neslanoj šali, no svi su rekli da nisu oni.

vecernji.hr

Komentari

komentara