Magazin

OVO NIKO NIJE ZNAO: ZVEZDA GRANDA IMA ZAVRŠEN FAKULTET, ALI I FIRMU U RUSIJI!

Napisao A. K.

U drugom krugu trenutno aktuelne sezone „Zvezda Granda“ pažnju na sebe je privukla 34-godišnja Aleksandra Blagojević iz Sremske Mitrovice, koju je Ana Bekuta spremala za nedavni nastup.

Ona nije prošla direktno u naredni krug takmičenja, premda je osvojila tri glasa članova žirija, a oni su joj zamerili to što je akcenat više stavila na ples nego na pevanje, kao i zbog toga što je njen nastup bio isuviše „agresivan“.

– Ja sam prosto tremu zamenila besom. Lakše mi je bilo da izađem besna nego sa tremom. Htela sam nešto da uradim sa tom tremom. Kontradiktorno je to što toliko volim scenu, a trema me uvek „pojede“. Jednako sam vežbala da pevam i igram – obrazložila je ona kritike Đorđa Davida i Ivane Peters, te je dobila pohvale zbog toga što je „vaspitana“, kao i da znatno bolje podnosi kritike od mnogih kandidata.

– Naravno da je vaspitana. To je zato što je fakultetski obrazovana – otkrio je Saša Popović, a potom dodao:

– Ima firmu u Rusiji, u Moskvi, i radi jedan veliki posao i biznis – nije prestajao da hvali kandidatkinju direktor „Grand“ produkcije.

– Isto tako imam i svoj tonski studio – pohvalila je i samu sebe Aleksandra.

Kako ona izgleda pogledajte u galeriji ispod teksta.

Aleksandra BlagojevićAleksandra Blagojević 1Aleksandra Blagojević 2Aleksandra Blagojević 4Aleksandra Blagojević 5Aleksandra Blagojević 6Aleksandra Blagojević 7Aleksandra Blagojević 8

Izvor: Puls

Komentari

komentara