Magazin

Odjednom je preblijedila – Zvezda Granda doživjela infarkt na sceni!

Napisao admin

– Odjednom je preblijedila, a izgledalo je kao da je ostala bez vazduha. Obezbjeđenje je odmah pozvalo Hitnu pomoć, koja ju je prevezla do bolnice – navodi izvor blizak pjevačici Andreani Čekić koja je kolabirala na nastupu u Beču


Pjevačica (Foto: Arhiva)

Tokom nastupa u jednom klubu u Beču, pjevačici Andreani Čekić je u subotu uveče iznenada pozlilo i ona se srušila na sceni! U pomoć su joj odmah pritrčali muzičari iz njenog benda, a nekadašnja učesnica “Zvezda Granda” je hitno prebačena u bolnicu gdje je utvrđeno da je imala blaži srčani udar!

– Andreana je kao pravi profesionalac otpjevala cio blok pjesama, a prava drama je počela u trenutku kada joj se slošilo. Odjednom je preblijedila, a izgledalo je kao da je ostala bez vazduha. Obezbjeđenje je odmah pozvalo Hitnu pomoć, koja je Andreanu prevezla do bolnice – navodi izvor blizak pjevačici za “Naše novine” i dodaje da se Čekićeva sada osjeća dobro ali da će još nekoliko dana morati da ostane u bolnici u Beču.

– Andreana će u narednom periodu morati strogo da miruje pod nadzorom ljekara. Kada je saznala šta se dogodilo njenoj mezimici, u austrijsku prestonicu odmah je došla i njena majka – zaključio je jedan od prijatelja Andreane Čekić.

nase novine

Komentari

komentara