Magazin

Prepolovila se – Poznata pjevačica otkrila kako je smršala 25 kilograma!

Napisao admin

Pjevačica Pink je prije dvije godine rodila kćerku Vilou Sejdž. Tokom trudnoće ugojila se 25 kilograma, ali je vježbanjem i promjenama u ishrani uspjela da se oslobodi viška kilograma.


Pink (Foto: Kurir)

“Tokom trudnoće, vjerovali ili ne, jela sam mnogo kolača i to pogotovu čizkejka. Mislim da se moja kćerka sastoji od čizkejka“, rekla je pevačica.

Trudnoća je za nju bila drugo stanje u pravom smislu te riječi jer se tokom devet mjeseci osjećala “potpuno zbunjeno“. To što u trudnoći nije obraćala pažnju na ishranu uticalo je na njen izgled. Kada je Vilou došla na svijet, došlo je vrijeme da mama smrša.

“Treninzi su bili podijeljeni tako da sam sat vremena radila kardio vježbe, dok sam sat vremena radila sangu ili jogu. Što se tiče vežbi snage, one su se sastojale od podizanja tegova i čučnjeva“, otkrila je pjevačica.

“U početku sam jela, doduše u manjim količinama, piletinu i ribu, ali sam kasnije izbacila sve namirnice životinjskog porijekla“, izjavila je Pink koja je zbog bebe ostavila cigarete i nije se vratila tom poroku. I nakon što je smršala 25 kilograma Pink je nastavila sa treninzima.

kurir

Komentari

komentara