Magazin

Atraktivna djevojka razlog razvoda – Ovo je nova djevojka Mirze Šoljanina! (FOTO)

Napisao admin

Ono što se najviše komentariše u posljednje vrijeme, kada je u pitanju bh. muzička scena, svakako je navodni razvod pjevača Mirze Šoljanina i Merime Džeko, sestre našeg reprezentativca.


Mirza Šoljanin (Foto: Arhiva)

U redakciju ekskluziva.ba portala je stigao e-mail od osobe bliske Šoljaninu, ali koja je tražila da se ne otkriva njen identitet. U potpunosti vam prenosimo e-mail koji je stigao u redakciju ekskluziva.ba portala.

– “Dakle, iz prve ruke sam saznala da je Mirza Šoljanin u vezi s Nezirom Mehmedović, djevojkom iz zadnjega spota “Odlazim“. Izvori bliski oboma potvrđuju da su u vezi i da je djevojka vjerovatno i razlog raskida, s obzirom na to da je ponuđena vjeridba. Djevojka je bila u vezi mnogo godina do trenutka snimanja spota i napustila je momka nakon ponude Mirze Šoljanina. Mnogi su pokušaji da se ova vijest zataška i da ne izađe u javnost, možete provjeriti da par zajedno i izlazi i da je viđen u sarajevskom klubu “Sloga“ u subotu 15.2. u kasnim večernjim satima, gdje nijednom fotografu nije bilo dozvoljeno slikati ih. Par redovno razmjenjuje telefonske pozive, što je i potvrđeno s njegove strane, nešto se rodilo, ljubav ili interes, na vama je da istražite” – stoji u e-mailu koji je upućen na našu redakciju.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara