Magazin

POTVRĐENO: ZVEZDE GRANDA SE VRAĆAJU NA PINK, KARLEUŠA ODLAZI IZ ŽIRIJA!

Napisao H. H.

Nakon što u Srbiji premijera nove sezone Zvezde Granda nije emitovana u subotu, kao što je to najavljeno, počele su da kruže glasine da će se popularna emisija vratiti na televiziju Pink poslije nekoliko godina.

Ove priče su sada konačno potvrđene, a Željko Mitrović je prihvatio da se na njegovoj televiziji prikazuju tri emisije koje su donedavno bile u vlasništvu TV Prve.

Kako obavještava Srpski telegraf gotovo sve oko TV transfera decenije je gotovo. Mitrović će u toku dana potpisati ugovor sa SBB-om, a tada će i transakcija postati zvanična.

 

“Na Pink prelaze emisije Zvezde Granda, Nikad nije kasno i Grand specijal. Iako Mitrović isprva nije htio da preuzme Zvezde Granda, njegovi najbliži su, navodno, uspjeli da ga nagovore, te je ipak pristao da se sva tri šoua emituju na ružičastoj televiziji. Mitrović će u srijedu potpisati ugovor sa SBB-om, te će transakcija postati javna”, izjavio je dobro obaviješteni izvor

 

Jelena Karleuša je burno reagovala kada je čula da postoji velika šansa da će naredna sezona najpopularnijeg muzičkog takmičenja biti na Pinku.

 

– Kada bi se desila takva budalaština, morali bi da traže nekog drugog člana žirija ili bi moje učešće mnogo koštalo – rekla je Jelena, još dok nije pao dogovor.

 

S obzirom na to da je ona za ovu sezonu, koja je trebalo da se emituje na Prvoj, tražila nevjerovatnih 100.000 eura od Saše Popovića, pitali smo je koliko bi to novca trebalo da joj plate kada bi se emisija emitovala na Pinku. Međutim, Karleuša nije želela da nam odgovori na ovo pitanje.

senzacija.ba

 



Komentari

komentara