Magazin

Savršena! – Za ovu je fotku Severina dobila 10.000 lajkova u sat vremena! (FOTO)

Napisao admin

U maniri svjetskih zvijezda Severina na društvenim mrežama objavljuje svoje fotografije, a obožavatelji joj uzvraćaju lajkovima, kojih je u samo sat vremena za sliku s dočeka bilo skoro 10.000.


Severina (Foto: Pogled.ba)

Prekrasna Severina u uskoj glamuroznoj haljini pokazala je savršenu liniju i poslala poljubac svojoj publici. Naime, Severina je za proslavu ulaska u 2014. godinu pjevala u Budvi, a nije zaboravila ni svoje fanove koji tu večer nisu bili s njom.  Uz objavljenu fotografiju Severina je obožavateljima poručila koliko ih voli te im čestitala Novu godinu.
Sudeći prema odličnom izgledu, Severina se na dočeku u Crnoj Gori lijepo provela. Glamuroznu kombinaciju koja ističe njezinu siluetu začinila je crvenim ružem i lakom. Inače Severina ovih dana na Facebook često stavlja svoje luksuzne kombinacije, a obožavatelji joj uzvraćaju pozitivnim komentarima.

Vjerujemo kako će ju dirnuti i onaj jedne obožavateljice koja je napisala kako je ljepša nego ikada, simpatična, uspješna, pjeva mrak, kako bi Rozga rekla, ‘Žena, majka, kraljica’.

pogled.ba

Komentari

komentara