Magazin

Šta kaže horoskop – Kakva će nam biti 2014.?

Napisao admin

Prva polovica 2014. bit će obilježena boravkom Marsa u Vagi i Jupitera u Raku. Utjecaj ovih planeta zadavat će teškoće Ovnovima, Rakovima, Vagama i Jarcima te ih primorati da se u životnim situacijama uče strpljenju i toleranciji.


Horoskop (Foto: Cure.ba)

Situacija će biti znatno drugačija u drugom dijelu godine, kad će utjecaj Jupitera u Lavu i Saturna u Škorpionu navesti Bika, Lava, Škorpiona i Vodenjaka da se suoče sa svim problemima koje su u prošlosti ignorirali. To neće biti lagan proces, no bit će nužna etapa na putu do zrelosti i postizanja životne ravnoteže.

Blizancima i Strijelcima porast će društveni utjecaj u razdoblju nakon proljeća, a Djevice i Ribe u prvom dijelu godine doživjet će značajan pomak na svim životnim poljima.

OVAN
Ljubav će vas iznenaditi

Odnosi

Prva polovica godine bit će obilježena čestim svađama s bližnjima, a većina sukoba bit će potaknuta vašom impulzivnom i nestrpljivom prirodom. U vama će tinjati nezadovoljstvo koje ćete otresati na partneru pa će se mnogi odnosi naći na kušnji. Mogli biste iznenada prekinuti dugu vezu, raskinuti zaruke ili se iseliti iz stana kojeg dijelite s voljenim, no ishitreni postupci neće ići u vašu korist. Važne odluke donesite u drugoj polovici godine, kad ćete pod zaštitom Jupitera u Lavu moći objektivnije procijeniti situaciju. Slobodnjacima će prvi dio godine donijeti iznenadne preokrete i burne odnose, no stabilnu ćete vezu ostvariti tek nakon srpnja.

Novac i obveze

Nestabilna financijska situacija potaknut će vas da smišljate nove izvore i načine zarade. Nije preporučljivo da se nepromišljeno upuštate u nove investicije ili kupnju nekretnine, jer biste mogli precijeniti svoju kreditnu sposobnost. Partner ili ukućani s kojima imate združene financije susrest će se s neočekivanim izdacima pa ćete se naći u situaciji da im financijski pomažete. Nalet entuzijazma i energije osjetit ćete u drugom dijelu godine, kad će vas hrabrost i spremnost na rizik potaknuti da ulazite u nove, iznimno isplative projekte. Ojačat će vaš društveni utjecaj, a posebno uspješan ishod očekuje Ovnove koji se bave kreativnim i umjetničkim poslovima, sportom ili javnim djelatnostima.

Zdravlje i ljepota

Povećana je mogućnost upala, infekcija i ozljeda pa se u razdoblju do kolovoza suzdržite od riskantnih radnji i poradite na jačanju imuniteta. U drugom dijelu godine Jupiter vam vraća energiju i vitalnost pa će zdravstveni problemi postati dio prošlosti.

BIK

Odnosi

Svakodnevica će vam biti ispunjena brojnim zadacima i obavezama pa ćete rijetko kad moći sebi priuštiti odmor i opuštanje. Trenuci s voljenima bit će dragocjeni i pomoći će vam da nadiđete sve nesporazume nastale zbog prezaposlenosti. Bikovi samci uživat će u bogatu društvenom životu. Više ćete izlaziti i kretati se u većim društvima, a zanimljive osobe upoznavat ćete prilikom putovanja ili pohađanja zanimljivih tečajeva. Odnos koji započne kao prijateljstvo mogao bi postati važan dio vašeg života. Nakon srpnja obitelj i zajedništvo važniji su vam od svega, no nesporazumi s bližnjima koštaju vas mnogo živaca. Moguće je preseljenje ili kupnja vlastite nekretnine.

Novac i obveze

Povećan opseg poslovnih obaveza nagnat će vas da češće ostajete u uredu i nakon radnog vremena. U prvom dijelu godine suočavat ćete se s nepredviđenim okolnostima i zastojima, no strpljenje i tolerancija pomoći će vam da izvučete maksimum iz svake situacije. Neka će partnerstva biti raskinuta, no pripazite da time ne budete oštećeni. Ako procijenite da ćete pretrpjeti gubitke, pokušajte se prilagoditi zahtjevima druge strane. Do sredine ljeta više ćete putovati i ostvarivati zanimljive poslovne kontakte. Mogli biste dobiti ponudu da radite u drugom gradu, no nemojte donositi odluku bez savjetovanja s obitelji. Nakon srpnja izbjegavajte preuzimanje rizika. Budite oprezni prilikom ulaska u veće investicije i ne ulažite u nekretnine ili dragocjenosti ako nemate dobru financijsku podlogu.

Zdravlje i ljepota

Zdravstveni problemi bit će vezani uz vaše životne navike. Autodestruktivno ponašanje neće proći bez posljedica pa ćete morati razmisliti o mijenjanju životne rutine i radu na sebi. U drugoj polovici godine moguć je povratak kroničnih smetnji, a posebno osjetljivo bit će grlo, vrat i sinusi.

BLIZANCI

Poboljšanje financijskih prilika

Odnosi

Blizanci će ove godine biti u potrazi za sigurnošću, i materijalnom i emocionalnom. Neće vas zanimati prolazna uzbuđenja i veze kratkog daha, jer želite pored sebe imati nekoga tko će vam pružati oslonac i podršku. Slobodnjaci će tražiti stabilnog i zrelog partnera, no bit će teško oduprijeti se snažnoj privlačnost koju ćete osjetiti prema nekome tko je za vas očigledno pogrešan. Na koncu ćete odluku ipak donijeti na temelju razuma, što nećete požaliti. Vezani će mnogo ulagati u materijalnu stranu veze. Mnogi će parovi započeti zajednički život u podstanarstvu ili će se upustiti u kupnju vlastitog stana. Sredinom ljeta ulazite u dinamično i intenzivno razdoblje tijekom kojeg će do izražaja doći vaša opuštena strana. Samci će često putovati i izlaziti, a poznanstvo koje pritom sklopite na vas će ostaviti snažan dojam.

Novac i obveze

Poslovne okolnosti neće biti lake, jer ćete se često suočavati s kašnjenjima, odgodama ili neučinkovitom birokracijom, no u prvoj polovici godine posjedovat ćete dovoljno energije i entuzijazma da vas to ne spriječi u ostvarenju ciljeva. Novac i zarada bit će vam glavna motivacija pa ćete biti spremni naporno raditi kako biste sebi i svojoj obitelji osigurali stabilnije prihode. Mnoge će obradovati povišica ili promaknuće, a nije isključen ni pronalazak honorarnog posla koji će se pokazati dobrim dodatnim izvorom prihoda. Nakon srpnja ćete uživati u plodovima minulog truda i opuštenije se nositi sa svakodnevnim teškoćama. Radni dani uključivat će živu i intenzivnu komunikaciju, odlazak na putovanja i pohađanje poslovnih seminara i konferencija, na kojima ćete uspostaviti važna poznanstva.

Zdravlje i ljepota

Određene zdravstvene teškoće primorat će vas da promijenite stil života. Kvalitetnija prehrana u kombinaciji s redovitim vježbanjem bit će od ključne važnosti za održavanje zadovoljavajuće zdravstvene slike. Redoviti kontrolni pregledi pomoći će vam u prevenciji bolesti.

RAK

Ostvarenje brojnih želja i ispunjenje snova

Odnosi

Boravak Marsa u Vagi unosit će nemir u obiteljske odnose u prvom dijelu godine. Rasprave s voljenima bit će česte, a neslaganje oko financija ili odgoja djece bit će najčešća tema svađa. Jupiter u vašem znaku štiti vas od većih emocionalnih razočarenja pa će sve svađe ipak biti prolazne prirode. Negativne energije oslobodite se novim hobijem, što će pridonijeti poboljšanju kućne atmosfere. Ljubavni parovi neće moći biti dugo razdvojeni, a mnogi će se baš ove godine zaručiti ili useliti u zajednički stan. Rakovi samci imat će obilje ljubavnih prilika. U prvoj polovici godine vodit ćete nesputan i bezbrižan način života. Neopterećeno ćete u životu, zabavi, izlascima i flertu, no već tijekom ljeta potreba za sigurnošću potaknut će vas da se poželite skrasiti.

Novac i obveze

Planetarni utjecaji podržavaju projekte i poslovne pothvate koji su plod dugotrajnog planiranja i dobre pripreme. Uspjeh ćete ostvarivati na temelju uloženog truda, no brzopletost bi vam mogla umanjiti izglede za napredak. U prvom dijelu godine budite promišljeni i nemojte u afektu donositi odluke. Budite posebno oprezni ako razmišljate o novim ulaganjima i investicijama u nekretnine. Tek nakon ljeta financijski napori urodit će plodom. Dobit ćete priliku unaprijediti svoje prihode, što će uključivati povišicu ili pronalazak bolje plaćenog radnog mjesta.

Zdravlje i ljepota

Premda ćete povremeno biti podložni upalama ili virozama, brzo ćete se oporavljati od svih bolesti. Privlačni i zadovoljni sobom, zračit ćete pozitivnom energijom. Uživate u životu, no prekomjerna konzumacija hrane i pića kod mnogih će dovesti do nakupljanja kilograma.

LAV

Ljubavno ispunjenje u drugom dijelu godine

Odnosi

U prvom dijelu godine nećete biti načisto sa svojim osjećajima. Duge veze bit će obilježene krizom, za koju će glavni krivac biti odsustvo komunikacije. Voljeni neće moći prodrijeti do vas pa će imati dojam da ste digli ruke od vaše veze. Ljetni mjeseci obilježavaju prekretnicu, jer će ulazak Jupitera u vaš znak naglasiti pozitivne aspekte vaše veze. Shvatit ćete da neke stvari koje su vas uzrujavale nisu važne pa ćete odlučno poraditi na uspostavi bliskosti s voljenim. Samce će privlačiti osobe koje su im nedostupne, a odnos koji započnete u prvoj polovici godine neće se bazirati na zdravim temeljima. Nakon srpnja jača vam samopouzdanje pa ćete raskinuti vezu u kojoj niste sretni i potražiti sreću na drugom mjestu. Iznenadna privlačnost i strast koju ćete osjetiti prema osobi koja uđe u vaš život rezultirat će čvrstim odnosom koji bi mogao dugo potrajati.

Novac i obveze

Ova godina neće obilovati zanimljivim poslovnim prijedlozima i suradnjama, barem u prvim mjesecima. Ponude koje vam se ukažu bit će nepovoljne ili rizične pa vam se savjetuje da igrate na sigurno. Ne ulažite novac u sumnjive investicije i ne dajte se nagovoriti na sudjelovanje u pothvatu upitnog ishoda. Ulagat ćete mnogo energije u podržavanje tuđih planova, što će vam odgovarati jer se tako nećete morati eksponirati. Ulaskom Jupitera u vaš znak u srpnju započinje nova etapa vašeg profesionalnog života. Odvažniji ste i zalažete se za ostvarenje ciljeva, nakon čega će vam se otvoriti mogućnosti o kojima ste mogli samo sanjati. Sjajno je vrijeme za rad na sebi, usavršavanje i profesionalno napredovanje.

Zdravlje i ljepota

Umor, bezvoljnost i neraspoloženost pratit će vas u prvom dijelu godine. Oslabljeno zdravlje upozorava na važnost urednog načina života i prehrane obogaćene vitaminima. Svedite na minimum konzumaciju alkohola i cigareta.

DJEVICA

Prepletenost prijateljskih i ljubavnih odnosa

Odnosi

U prvom dijelu godine život će vam biti izuzetno dinamičan i zanimljiv, a česti izlasci, kraća putovanja i prisustvovanje zanimljivim kulturnim događajima bit će uobičajen dio svakodnevice. Ljubaznošću i šarmom plijenit ćete pažnju drugih. Uspostavit ćete mnoga poznanstva, od kojih će neka prerasti u trajna prijateljstva, a druga će poprimiti romantični predznak. Ljubavni odnosi će se isprepletati s prijateljskima pa biste mogli započeti vezu s dugogodišnjim prijateljem jer ćete zaključiti da se savršeno nadopunjujete. Ni vezanima neće biti dosadno. U bogat društveni život uključit ćete voljenog, a mnoge zajedničke aktivnosti i otvorena komunikacija ojačat će vašu vezu. Nakon srpnja češće ćete se povlačiti u osamu. Bit ćete osjetljivi i nježni pa biste mogli potpasti pod utjecajem nekoga tko vam nije iskren. Intuicija će biti vaš najveći saveznik u donošenju odluka.

Novac i obveze

U narednoj godini odnosi s okolinom će biti poboljšani, a vaša društvena uloga postaje sve istaknutija. Prijatelji i poznanici odigrat će veliku ulogu u vašem poslovnom napredovanju ili će vam usmjeriti karijeru u novom pravcu. Uspjeh ćete postizati kroz suradnju ili partnerstva, a utjecaj planeta mnoge će potaknuti da se angažiraju u rad udruga ili organizacija za čije se ciljeve zalažu. Financijska situacija će u prvom dijelu godine biti promjenjiva, a neočekivani izdaci i nepodmireni troškovi iz prošlosti navodit će vas da češće posežete za ušteđevinom. Nakon srpnja najviše će vam odgovarati djelovanje iz sjene. Iskoristite to razdoblje za promišljanje o svojoj karijeri i poslovnoj budućnosti te nemojte raditi velike zaokrete.

Zdravlje i ljepota

Nećete imati većih zdravstvenih problema. Društvene aktivnosti i ispunjen dnevni raspored u prvoj polovici godine bit će zaslužni za dobro raspoloženje i formu, no nakon srpnja osjetit ćete pad energije i iscrpljenost, a neke će od vas mučiti pesimistične misli.

VAGA

Sklonost nepromišljenim potezima

Odnosi

Kretanje Marsa vašim znakom u prvom dijelu godine mnoge će odnose staviti na kušnju. Osjećate li se nezadovoljnima ili nesretnima, nećete šutke podnositi situaciju. Bit ćete odlučni u namjeri da što prije riješite probleme, često i ne baš taktičnim ponašanjem. Svađe s bližnjima, prijetnje i manipulacije bit će čest dio svake veze, no već tokom ljeta dobit ćete priliku stvari vratiti u normalu. Započnete li s voljenima dijalog, razriješit ćete sve probleme i uploviti u sretnije razdoblje. Vage samci početkom godine neće biti zadovoljni ljubavnim životom. Susretat ćete ljude s kojima će vas spajati samo strast. Nedostatak pravih prilika dovest će do frustriranosti, no već nakon srpnja i to se mijenja pa ćete posve slučajno upoznati nekoga tko će vas fascinirati i izgledom i inteligencijom.

Novac i obveze

Poslovna događanja bit će uzbudljiva i dinamična, no ne uvijek i povoljna. Puni ste energije i želje za napredovanjem, ali vaše metode neće biti posebno učinkovite. Brzanje s odlukama, nestrpljivost i nedostatak takta mogao bi vas koštati pokoje dobre prilike. Ne brzajte s odlukama i nemojte napraviti ništa što bi vam ugrozilo poslovnu reputaciju. Početkom ljeta osjetit ćete da vam je okolina naklonjenija, a i sami ćete postati ljubazniji i spremniji na suradnju. Podrška kolega i znanaca olakšat će vam ostvarenje poslovnih ciljeva, stoga se bez razmišljanja oslonite na njihovu pomoć. I sami ćete biti u prilici nekoga podržati.

Zdravlje i ljepota

U prvom dijelu godine trebali biste redovito posjećivati teretanu ili voziti sobni bicikl. Ako vas to ne privlači, pokušajte pronaći zanimljivu aktivnost kojom ćete se osloboditi viška energije. Budite oprezni u prometu i nemojte se baviti potencijalno opasnim aktivnostima. Nakon ljeta nastupa poboljšanje.

ŠKORPION

Godina sazrijevanja i preuzimanja odgovornosti
 
Odnosi
 
Ove će se godine mnoge veze i prijateljstva učvrstiti, dok će površni i nestabilni odnosi nepovratno otići u prošlost. Želite pored sebe imati ljude na koje se možete osloniti pa ćete izbaciti iz svog života one koji ne spadaju u tu kategoriju. Ljubavne veze će se temeljiti na povjerenju i uzajamnom poštivanju, a mnogi od vas će se prestati bojati preuzimanja odgovornosti. Želja za sigurnošću i stabilnošću potaknut će vas na zasnivanje obitelji. Pred samcima je uzbudljivo razdoblje u kojem im neće nedostajati udvarača, no nećete biti zainteresirani za prolazna uzbuđenja. Privući će vas osoba za koju procijenite da vam može ponuditi ono što tražite. U drugoj polovici godine u vama će se voditi sukob između vlastitih potreba i očekivanja okoline, no nemojte donositi odluke iza kojih ne stojite.

Novac i obveze

Poslovi i projekti iza kojih stoji mnogo uloženog truda, vremena i dobre organizacije postići će uspjeh. Nećete ništa prepuštati slučaju, a upravo će dobra pripremljenost i predviđanje potencijalnih problema biti garancija pozitivnog konačnog ishoda. Poslovne okolnosti uključivat će češća putovanja, susrete s klijentima ili strankama te pohađanje poslovnih seminara. Mnogi će ulagati u svoje znanje ili se profesionalno usavršavati, a poslovi vezani uz intelektualne aktivnosti, izdavaštvo ili internetske djelatnosti doživjet će procvat. Nakon srpnja, više ćete paziti na ugled i reputaciju, a održavanje besprijekornog imidža bit će ključna za napredovanje.

Zdravlje i ljepota

Boravak Saturna u vašem znaku na površinu će izvući sve ono što ste godinama zanemarivali. Ginekološki ili hormonalni problemi snaći će ženske pripadnice znaka, a muškarce će mučiti probavne tegobe. Promjena svakodnevnih loših navika bit će prvi korak prema poboljšanju zdravlja.

STRIJELAC

Vrijeme za rad na sebi i usavršavanje

Odnosi

U prvoj polovici 2014. godine često ćete se osjećati pomalo tužno ili osamljeno. Druženje s dragim ljudima privremeno će vas oraspoložiti, no u vama će tinjati osjećaj nezadovoljstva ili žaljenja za prošlim vremenima pa nećete moći potpuno uživati u sadašnjosti. Češće ćete se povlačiti u osamu, a bavljenje kreativnim hobijem bit će sjajan način da se oslobodite frustracija. S prvim danima ljeta, osjetit ćete povratak optimizma i pozitivne energije. Vraća vam se samopouzdanje i želja za druženjem pa ćete ponovno uživati u bogatom socijalnom životu. Nova ljubav pokucat će na vaša vrata u vidu šarmantnog stranca ili fakultetskog kolege, a crne misli koje su vas tištile postat će dio prošlosti. Zauzeti Strijelci bit će spremniji na komunikaciju, a obilje novih aktivnosti u kojima će uživati s voljenim obnovit će narušeni odnos.

Novac i obveze

Financijska pitanja okupirat će vašu pažnju u prvoj polovici godine. Privlačit će vas razne vrste investicija i ulaganja te ćete pokazivati mnogo hrabrosti prilikom ulaska u nove poslovne pothvate. Novčane prilike mogle bi se poboljšati i putem nasljedstva ili će supružnik ili član obitelj s kojim imate združene financije dobiti povišicu. Nakon srpnja bit ćete sve više usredotočeni na usavršavanje i obrazovanje. Lako ćete učiti i usvajati nove informacije pa je sjajno vrijeme za nastavak školovanja ili prekvalifikaciju. Češće ćete putovati zbog posla, a nekima će čak biti ponuđeno radno mjesto u drugom gradu ili državi. Ugrabite svaku priliku koja vam se pruži, a posebno ako je temeljena na vašem trudu i zalaganju.

Zdravlje i ljepota

Nervoza i potiskivanje nezadovoljstva doprinijet će razvoju psihosomatskih smetnji. Izbjegnite depresivne misli, probavne smetnje i napetost disciplinama poput joge ili meditacije. Osvijestite svoju duhovnu stranu i spoznajte pravo značenje sreće.

JARAC

Ne potcjenjujte važnost kompromisa

Odnosi

Vašem ljubavnom životu neće nedostajati uzbuđenja. Iznimno ste privlačni i zavodljivi pa vam neće biti teško osvajati pažnju suprotnog spola, no veze započete u prvom dijelu godine vjerojatno neće potrajati. I vi i druga strana bit će suviše zauzeti, a nedostatak zajedničkih interesa i komunikacije mogao bi presuditi vašem odnosu i prije nego što se stigao razviti. S prvim danima ljeta flert i zavođenje će vam prestati biti prioriteti. Tražit ćete partnera koji će vam moći ponuditi stabilnost i sigurnost pa ćete bježati od površnih veza. Jarčevi koji su u braku čitave će godine provoditi mnogo vremena s voljenim i nerijetko njegove potrebe stavljati ispred svojih. Povremene svađe ne bi trebale ugroziti vašu zajedničku budućnost.

Novac i obveze

Prva polovica godine bit će obilježena intenzivnom i živom komunikacijom s okolinom. Uspješna suradnja s drugima bit će nužna za ostvarenje dobrih rezultata pa ćete nerijetko morati posezati za kompromisima. Poznanstva koja ćete ostvariti usmjerit će vašu karijeru u novom pravcu, no nemojte se upuštati u suradnju s nekim u koga nemate puno povjerenje. Pojedina partnerstva bi se mogla raspasti jer ćete osjetiti potrebu za samostalnim djelovanjem, no druga strana neće biti spremna olako vam dati ono što želite. Naglašena je mogućnost sudskih parnica i pravnih procesa. Nakon srpnja vaš će rad biti manje izložen javnom oku, a u miru i tišini najefikasnije ćete se suočavati s nagomilanim obavezama. Dobar nos za biznis omogućit će vam da spretno investirate novac i ostvarite zaradu.

Zdravlje i ljepota

Uzrujavanje oko sitnica i nemogućnost da se opustite najviše će škoditi vašem zdravlju. Nastojte voditi što mirniji način života i pronađite aktivnost ili sport koji će vas osloboditi negativne energije. Redovito obavljajte liječničke i stomatološke preglede u svrhu prevencije.

VODENJAK

Kriza u ljubavnoj vezi

Odnosi

Misli će vam biti usmjerene na posao i karijeru pa nećete imati vremena za ljubav. Slobodni će poricati da su usamljeni pa će se zatrpati poslom kako ne bi mislili o svom ljubavnom životu. Čak i ako ne tražite ljubav, ona će pronaći vas, i to upravo tamo gdje ćete provoditi najviše vremena – na poslu ili u školi. Nemojte se opirati osjećajima, jer ćete brzo shvatiti da je spona koja vas veže s kolegom iznimno čvrsta. U drugom dijelu godine skloni ste hirovitim i naglim postupcima pa će netom započeta veza doći na kušnju. Trebat će uložiti mnogo strpljenja i truda ako želite da odnos opstane. Vodenjacima koji su već u vezi prvi dio godine bit će nešto povoljniji, jer će već tijekom ljeta bračna svakodnevica postati ispunjena svađama i galamom. Smatrat ćete da ste vi i partner dva različita svijeta, a najviše će vas pogađati što vas ne podupire u poslovnim ambicijama. Mnoge će veze ući u krizu koju će biti moguće riješiti isključivo iskrenom komunikacijom.

Novac i obveze

Prva polovica godine donekle je povoljnija za sve poslovne akcije i pothvate. Iskoristite prvih nekoliko mjeseci 2014. za učvršćivanje svoje poslovne pozicije i unaprjeđenje odnosa s okolinom. Imajte na umu da vam ništa neće biti poklonjeno pa će vaši rezultati biti u skladu s uloženim trudom. Ako ste spremni naporno raditi i bez pitanja odrađivati sve što vam se zada, smiješi vam se promaknuće ili povišica. Ulazak Jupitera u znak Lava u srpnju onemogućit će realizaciju nekih poslovnih planova. Vaš će rad više nego inače ovisiti o drugima, a gubitak kontrole teško će vam padati. Pokušat ćete ubrzati neke stvari, no okolnosti će vas primorati da vježbate strpljenje i toleranciju. Mnogi će razmišljati o promjeni posla ili osamostaljenju, no sam početak neće biti nimalo lagan. Rezultati će biti vidljivi samo ako ste spremni na mnogo žrtve i odricanja.

Zdravlje i ljepota

Pretjerivanje bilo koje vrste izazvat će neželjene posljedice, a posebno će vam štetiti stres. Više tjelesne aktivnosti bit će od velike koristi. Nakon ljeta zdravlje vam je osjetljivo, a posebnu pažnju obratite na područja koja su vam i inače ugrožena. Stariji pripadnici znaka trebali bi redovito kontrolirati tlak i srce.

RIBE

Godina ljubavnog ispunjenja

Odnosi

Osjećajni život bit će kvalitetan i sadržajan. Imate se čemu radovati jer će većina vaših romantičnih težnji biti ispunjena. Slobodni će biti vrlo privlačni i zanimljivi suprotnom spolu pa će imati nekoliko ljubavnih prilika. Nova ljubav pronaći će vas u trenutku kad joj se ne budete nadali, no silina emocija i strasti ohrabrit će vas da se prepustite i uživate. U drugom dijelu godine moguć je flert s poslovnim suradnikom. Ako ste već vezani, s voljenim ćete se sjajno slagati i nadopunjavati, a vijest o prinovi koja će razveseliti mnoge parove bit će kruna vaše veze. Zaljubljeni i sretni, planirat ćete brak ili zaruke, a ni povremene svađe neće vam ugroziti sreću. Nakon srpnja, poslovne bi vas obaveze mogle udaljiti od voljenih, no uvijek ćete pronaći vremena za zajedničke trenutke.

Novac i obveze

Podrška planeta obećava uspjeh svih pothvata koje započnete u prvom dijelu godine. Vaše ideje su zrele i kvalitetne pa ćete lako pridobiti naklonost ljudi čija vam je pomoć potrebna. Naklonost okoline i golema energija kojom ćete raspolagati garancija su uspjeha, a vaša snalažljivost i kreativnost dodatan su adut u rukavu. Bavite li se umjetničkim ili javnim radom, porast popularnosti kod publike i struke obećava nove poslove i suradnje, ali i priljev novca. Premda će financijska situacija biti promjenjiva, nećete se moći potužiti na nedostatak prilika za zaradu. Nakon lipnja, porast poslovnih obaveza iziskivat će više energije, no ako se pokažete dorasli zadacima, očekuje vas nagrada za uloženi trud.

Zdravlje i ljepota

Premda ćete biti vitalni i otporni, u prvim mjesecima godine mogući su problemi s nesanicom, vrtoglavicom ili čestim upalama. Već od ljeta ćete primijetiti poboljšanje, a unapređenje kvalitete života odigrat će u tome važnu ulogu.

pogled.ba

Komentari

komentara