Magazin

Frizura od 1000 KM – Ovo je luksuz u kakvom uživa Kate Middleton

Napisao admin

Kate Middleton očito je bila prestravljena nedavno objavljenim fotografijama na kojima ima sijedi izrast pa je žurno otišla na tretman kod najskupljeg frizera na svijetu.


Kate Middleton (Foto: Net.hr)

Kada su objavljene fotografije na kojima vojvotkinja od Cambridgea ima sijede vlasi na svojoj inače besprijekornoj kosi, odlučila je ozbiljnije uložiti u svoju frizuru. 

Rezervirala je hitan termin kod najskupljeg frizera u Velikoj Britaniji, a zatim provela maratonskih šest sati u njegovom salonu. Daily Mail piše kako je Kate provela više od pola dana u luksuznom salonu Rossana Ferrettija u središtu Londona, ističući kako tamo tretman stoji više od 5000 kuna. Kate je bila u VIP odjeljku salona na trećem katu zgrade. 

Za Kate je ovo bila prva prilika za ozbiljan beatuy tretman otkako je rodila princa Georgea. Budući da doji, većinu je vremena provodila sa svojim sinom, pa joj njegovanje kose nije, razumljivo, bilo prioritet.

Dosada se Kate frizirala u salonu Richarda Warda, no salon Rossana Ferrettija je mjesto za klijente koji žele luksuz i traže diskreciju. 

Kod Ferrettija se friziraju članovi saudijske kraljevske obitelji, a redovita klijentica bila je i pokojna princeza Diana. Najtraženiji je tretman frizura po metodi Ferretti koji koristi ručno izrađene škare kako bi postigao tzv. ‘nevidljivo šišanje’. 

Slavni frizer na popisu svojih klijenata ima i Angelinu Jolie i Salmu Hayek, njegovo ime nosi 20 salona diljem svijeta na lokacijama koje uključuju Beverly Hills, Milano i Maldive.

tportal

Komentari

komentara