Magazin

Horoskop kaže – Zvijezde su ove sedmice naklonjene Strijelcima i Jarcima

Napisao admin

Prvi tjedan mjeseca prosinca donijet će ozbiljne revizije financijske situacije svim znakovima što možda i nije loše obzirom da je to mjesec u godini kad najviše trošimo. Osim Strijelaca i Jaraca, koji će uživati u skladnim odnosima s prijateljima i s obitelji, zodijak će se ovog tjedna puno više boriti s ljubavnim problemima.


Horoskop (Foto: Cure.ba)

Ovnovima će najveći problem predstavljati nespremnost na komunikaciju. Bikovi će imati priliku za mnoge uzbudljive susrete što će im vratiti samopouzdanje, no trebali bi poraditi na odnosu s partnerom i prestati ga doživljavati ‘zdravo za gotovo’. Blizanci će se ovaj tjedan osamljivati i povlačiti u sebe što će im s druge strane vratiti fizičku snagu i pojačati imunitet. Rakovi bi se mogli zaljubiti, ali se i boriti s naletima nervoze.

Lavovi će balansirati između privatnog i poslovnog života, ne pretjerano uspješno svaki dan, a Djevice će pred nekim problemima zatvarati oči i rješavati se briga čestim izlascima i druženjima. Vage nisu zadovoljne ljubavnim životom, obiteljske svađe bi mogle biti česte i zato nešto treba mijenjati. Škorpioni se nalaze u uzbudljivom ljubavnom razdoblju u kojem bi mogle pasti i neke važne odluke. 

Sličnim bi se odlukama mogli baviti i Strijelci te se odlučiti na kupovinu automobila, useljenjem s partnerom ili nešto slično. Ovoga tjedna Venera ulazi u znak Jarca koji će zahvaljujući tome biti izuzetno privlačni i koji će konačno osjetiti pozitivne promjene u svom životu. Vodenjaci će se, poput Blizanaca, povući u sebe, a sigurno će se osjećati jedino uz dugogodišnjeg partnera.

tportal

Komentari

komentara