Magazin

Ko je i šta iznervirao pjevačicu – Seka Aleksić bijesna i uvrijeđena!!!

Napisao admin

Pjevačica je kasnila na događaj svoj dobrog prijatelja, te je shvatila da je na njeno mjesto u prvom redu već neko sjeo. Seka je sa mužem demonstrativno napustila reviju.


Seka Aleksić (Foto: Arhiva)

Pjevačica Seka Aleksić došla je sinoć sa suprugom Veljkom Piljikićem na reviju Bate Spasojevića, u okviru 34. beogradske nedjelje mode, ali je zbog velike gužve izvisila za mjesta. Naime, Seka i Veljko imali su karte, ali je za Batinu reviju vladalo ogromno interesovanje. Budući da je pjevačica kasnila, kada se pojavila, sve je već bilo puno, te nije bilo mjesta u prvom redu, a na njihova je neko već sjeo. Aleksićeva je sa mužem demonstrativno napustila reviju.

Poznato je da su srpska pjevačica i kreator u super odnosima, te ne čudi što je pozvana kao specijalna gošća na njegovu reviju. Suprugu i njoj bila su rezervisana dva mjesta u prvom redu, ali su zbog kašnjenja izvisili. Kada se pjevačica pojavila u crnoj čipkanoj haljini, uvidjela je da je na njihovo mjesto već neko sjeo.

To ju je jako naljutilo, te se samo okrenula i otišla. Ipak, Bata je pobrao brojne aplauze sa svoju novu kolekciju, te ne čudi što važi za jednog od najboljih srpskih kreatora.

telegraf.rs

Komentari

komentara