Magazin

Seka osula paljbu na Instagramu zbog komentara na Veljkov račun

Napisao H. H.

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić uživaju u sunčanim danima sa sinom Jakovom, što se može vidjeti na društvenim mrežama na kojim srbijanska pjevačica redovno objavljuje fotografije svoje porodice.

Seka je na Instagram postavila fotografiju koja je nastala u Budvi, gdje se trenutno nalazi. Na fotografiji se može vidjeti Veljko koji se zabavlja u malom bazenu njegovog sina Jakova koji sipa vodu kako bi tata mogao da se brčka, prenosi “Express tabloid“.

Naš divni taja‘, napisala je Seka u opis slike. Pjevačica nije ni slutila da će njena objava izazvati negativne komentare. Naime, ispod slike našli su se komentari koji su Seku izbacili iz takta, a ticali su se toga da Veljko ima preveliku kosu. Zbog toga je odlučila da svima koji su pisali komentare ove vrste skrene pažnju jednim oštrim postom!

Naš divni taja 😇 💙

Objavu dijeli Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic)

Za sve seljake koji pišu da moj muž treba da se ošiša: shvatite da je vaše mišljenje nekome (ko vas i ne poznaje) NEBITNO. Zamislite da ja vama kažem ‘debeli ste’ ili ‘premršavi ste’ ili ‘okupajte se’. Smarate!“, napisala je Seka.

Komentari

komentara