Magazin

"Žena sirena" – Selma Bajrami progovorila o drugoj trudnoći!

Napisao admin

Nakon što je za ekskluziva portal numerolog Stefan Dragojlović najpopularnijoj bh. pjevačici Selmi Bajrami prognozirao još jedno dijete, telefon `Žene sirene` danima je zvonio. Stizale su poruke na mobitel, facebook i svi su je pitali da li je ponovo trudna. No, popularna Tuzlanka je odlučila da provogovori o tome.


Selma Bajrami (foto: svet)

Moj Daris je nedavno napunio prvu godinu. Ne kažem da neće biti još djece, ali sada nisam trudna. Polako… – kroz smijeh je prokomentarisala Selma Bajrami. Numerlog je dodao kako je pjevačica veoma emotivna, inspirativna i intuitivna osoba, i da se uvijek u životu vodi svojom intuicijom koja rijetko kad omane. Hipersenzibilna je i bukvalno sve osjeća. Dosta je osjetljiva na negativnu energiju, i dovoljno je da joj neko pomisli loše i da je zaboli u potiljačnom dijelu. Zahvaljujući unutrašnjoj snazi ona je danas tu gdje jeste, jedna od najtraženijih i najaktuelnijih pjevačica na našoj estradi.

Dokaz tome su brojni nastupi koje svakodnevno dobija, a već pljušte ponude za nastup u novogodišnjoj noći. Pored interesovanja iz BiH, zovu je iz Amerike, Njemačke, Australije, Austrije… Svi bi željeli da ih Selma svojom pjesmom uvede u 2014. godinu. A, do tada ona vrijedno radi na novom albumu na kojem će biti i jedna pjesma sve uspješnijeg autora Amila Loje iz Sarajeva.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara