Magazin

Oženio se Eldin Huseinbegović – Četiri mjeseca nakon tužnog događaja i smrti supruge, uslijedio i radosni čin!

Napisao admin

Eldin Huseinbegović i njegova izabranica Sezen Trtovac, koja je porijeklom iz Novog Pazara, vjenčali su se jučer u jednom sarajevskom hotelu u prisustvu skoro 130 zvanica, većinom rodbine i prijatelja, ali i mladoženjinih estradnih kolega.


Eldin Huseinbegović (Foto: doznajemo)

Na općinskom vjenčanju pjevačev kum bio je Eldinov dugogodišnji saradnik Nihad Krečo, a kuma Amela Baćićanin. Svjedok na šerijatskom vjenčanju bio je jedan od Huseinbegovićevih najboljih prijatelja Hadis Zubanović, bivši nogometaš Željezničara.

Nakon svečanog čina, Eldin se obratio prisutnim gostima, a potom je otpjevao strofu pjesme koju je nedavno snimio specijalno za ovu priliku. Uskoro će je predstaviti i publici.

– Kada sam upoznao Sezen, rekla mi je: “Hoćeš li mi pjevati na vjenčanju?” Evo, došao sam da joj pjevam. Pjesmu ću otpjevati na plejbek, jer se bojim da ću zaplakati. Nisam želio od vjenčanja praviti pompu. Svi znaju da sam skroman čovjek, ali ne može život stati. Mora se nastaviti živjeti, misliti na sebe i truditi se da se bude sretan bez obzira na to koliko to nekome smetalo – rekao je Huseinbegović.

Među zvanicama su bili Hari Varešanović sa suprugom Jasminkom, hafizi Sulejman Bugari i Mehmed Karahodžić, Armin Muzaferija, Armin Hodžić… Muzaferija se prvi put u javnosti pojavio u društvu dugogodišnje djevojke Amine Ćeman. Upravo su oni među prvima čestitali novopečenim mladencima.

doznajemo/avaz

Komentari

komentara