Magazin

Ostvarila san – Ava Karabatić ima dečka Beograđanina

Napisao admin

Ava i njen izabranik Vojin na beogradskom splavu „Amsterdam“ uživali su na intimnoj večeri, uz bijelo vino i svjeće


Ava Karabatić (Foto: cure.ba)

Hrvatska starleta Ava Karabatić konačno je sebi ispunila želju da nađe dečka Beograđanina. Još joj je ostalo da ga natjera da je odvede pred oltar jer, kako je često govorila u „Velikom bratu“, san joj je da se uda i živi u srpskoj prestonici.

Ava i njen izabranik Vojin na beogradskom splavu „Amsterdam“ uživali su na intimnoj večeri, uz bijelo vino i svjeće. Ona u elegantnoj, crnoj haljini i visokim potpeticama, a on u opuštenoj, sportskoj varijanti, uživali su u pogledima i dodirima, sve dok nisu primjetili blic fotoaparata.

U svom stilu, starleta je tražila da vidi fotografije kako bi se uvjerila da je ispala dovoljno lijepa. S druge strane, njen izabranik nije želio da priča.

– Došla sam u Beograd kako bih promovisala spot. Tu sam, ali se uskoro vraćam u Hrvatsku. Još uvijek nisam kupila stan u Beogradu, ali je ta želja i dalje na snazi. Najaktuelnije je da mi je ostao još samo jedan ispit na fakultetu, tako da ću uskoro i diplomirati. Moj dečko jeste iz Beograda, zove je Vojin i sretna sam – rekla je ukratko Ava.

telegraf.rs

Komentari

komentara