Magazin

Sve je lakše uz šampanjac – Seka Aleksić uživa sa stilom! (FOTO)

Napisao admin

Folk pjevačica Svetlana Seka Aleksić, koja je mjesecima naporno vježbala kako bi liniju dovela do savršenstva, sada uživa na svom bazenu, gdje se odmara od nastupa i puni baterije za predstojeće obaveze.


Seka Aleksić (foto: svet)

Naime, kako je paparaci ne bi vijali po plažama, ona je svoj mir našla u svom domu, gdje je pokraj vode ispijala šampanjac. Seka je ovom prilikom pokazala zavidnu figuru, a svoje tijelo pored kupaćeg kostima ukrasila je i nakitom koji je pravljen specijalno za nju.

 

S obzirom na to da je pjevačica na fotografijama sama, a u jednom momentu se vidi kako telefonira, pretpostavlja se da je razgovarala sa suprugom Veljkom, koji nije bio prisutan tada. Zahvaljujući Sekinim prijateljima koji su je slikali i te iste slike pustili u javnost, osim nove linije, možemo da primjetimo i njenu novu frizuru.

Pošto je ljeto i da su velike vrućine, folk diva je našla idealno rješenje i skratila svoju kosu. Aleksićeva, koja će ići na odmor tek po završetku ljetne turneje, ipak zna da se opusti i dok je kod kuće, i to baš da uživa sa stilom, što se može i vidjeti po ovim fotografijama.

svet.rs

Komentari

komentara