Magazin

O razvodu i teškim trenucima – Nakon dvije godine Arduana progovorila: Ovo je moja priča!

Napisao admin

Nakon dvije godine medijske šutnje, novinarka Arduana Kurić, koja je nekoliko mjeseci bila izložena komentarima javnosti, odlučila je progovoriti. U intervju za Magazine otkriva koji su joj trenutni životni prioriteti, zašto nije spremna za novog muškarca, kako je preživljavala najteže trenutke bez majke i vjeruje li poslije svega u ljubav i brak


Arduana i Al'dino (foto: ekskluziva)

U iskrenom i prijatnom intervju Arduana je, po prvi put, ispričala kakve su je emocije obuzele nakon što je u javnost odjjeknula vijest o njenom ljubavnom brodolomu i kako se osjećala jutro poslije?

“Tek sada, s ove distance, analiziram svoju emociju koju sam imala u tom trenutku. Bila sam u potpunom šoku. Jutro poslije prvih novinskih natpisa bila sam sa djecom u Pionirskoj dolini, što znači da uopšte nisam bila reano svjesna svega šta se dešava. Nisam željela biti svjesna… Ljudi su doslovno pravili špalir kako bih ja prošla i sve oči su bile uprte u mene. Ja sam napravljena od nekog čudnog materijala da sam najjača kad je najgore. Jedna vrlo važna osoba u mom životu mi je tada rekla:”Ne smiješ plakati. Ti sada nemaš vremena za suze. Sada se moraš boriti.” To što se desilo, meni je potpuno neshvatljivo i ne bi se smjelo desiti nijednoj ženi, majci, sestri… bilo  kome”, izjavila je lijepa Arduana za Magazine.

znamo.ba

Komentari

komentara