Magazin

Opet digli prašinu – Kim Kardashian napokon s bebom u naručju

Napisao admin

Dok obožavatelji čekaju na prve fotografije, izgleda kako reality zvijezdu cijela situacija itekako zabavlja, jer je opet objavila lažnu fotografiju North West na Facebook profilu.


Kim Kardashian sa sestrom (Foto: tportal)

‘Volim ove dragocjene trenutke’, napisala je 32-godišnja Kim ispod fotke. S djetetom u rukama, Kim i sestra Kourtney čeznutljivo gledaju prema bebi.

Barem na trenutak su svi pomislili kako i jeST riječ o North West, Kiminoj kćerkici koju je sa zaručnikom Kanyeom Westom dobila u lipnju.

Fanovi su ispod fotografije komentirali kako su na prvu pomislili da je riječ o North West, ali su zatim razočarano potvrdili – riječ je o Masonu (sinu njezine sestre Kourtney).

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da je Kim objavila lažne fotografije malene North. Već je to učinila po izlasku iz bolnice, kako bi vidjela je li netko od medicinskog osoblja stajao iz lažnih fotki. Budući da Kim otkad je postala majka u lipnju nije viđena u javnosti, pomalo nestrpljivi fanovi jedva čekaju vidjeti novopečenu mamu, ali i North West.

Lažnu bebu je predstavila i njena mama Kris Jenner koja je iznijela bebu u svojoj emisiji, a onda je rekla da se radi o djetetu njene vizažistice.

tportal

Komentari

komentara