Magazin Video

Napokon možete odahnuti – Kate Middleton, princ William i beba napustili bolnicu (VIDEO) (FOTO)

Napisao admin

Svjetska javnost s nestrpljenjem je očekivala izlazak kraljevske obitelji iz bolnice St. Mary's, a par je prilikom izlaska iz bolnice pozirao fotografima


Kate Middleton, princ William i beba (foto: youtube)

Ovog ponedjeljka Kate Middleton na svijet je donijela budućeg nasljednika britanske krune, zdravog dječaka čije ime još uvijek nije poznato javnosti, a napokon su ga predstavili i javnosti.

Svjetska javnost s nestrpljenjem je očekivala izlazak kraljevske obitelji iz bolnice St. Mary's, a par je prilikom izlaska iz bolnice pozirao fotografima i odgovorio na pitanja.

Princ William kratko je razgovarao s novinarima i rekao: “Glasna je beba, to je sigurno. Velik je dečko i dosta težak. Još uvijek razmišljamo o imenu.  Na svu sreću, naslijedio je mamine usne”, a poslije svega je dodao: “Sada svi napokon možete odahnuti, a mi se možemo početi brinuti o njemu”.

Nedugo nakon toga, obitelj je sjela u auto i još jednom pozdravila novinare i otputili se u Kensingtonsku palaču.

Bolnicu su nešto prije 19 sati napustili princ Charles i Camilla i najavili da će Kate, Willi i dijete izaći “za koju minutu”, a novinari su narednih sat i pol nestrpljivo iščekivali izlazak pripremajući se da mladi par “zaskoče” i bombardiraju pitanjima.

Podsjetimo, Kate Middleton rodila je sina prirodnim putem nakon deset sati trudova. Dijete je teško 3,6 kilograma, a princ William bio je prisutan na porodu, a supruzi i sinu poklonio je plišanog medvjedića.

Očekuje se da će roditelji sinu nadjenuti tradicionalno ime, kao što su George, James, Alexander ili Louis, a postoji mogućnost i da nosi ime Spencer, prema djevojačkom prezimenu svoje pokojne bake Diane.

Također, dodatno “slavlje” očekuje se i ovog utorka. Ispaljivanjem hitaca budućeg kralja trebale bi pozdraviti King's Troop Royal Horse Artillery u Green Parku i Honorable Artillery Company u blizini Tower of Londona.

Mlada bi obitelj mogla završiti na tri destinacije: kao moguća odredišta navode se kraljičino imanje u Norfolku, dvorac Balmoral u Škotskoj ili dom Middletonovih u Buckleburyju. Ipak, gdje će točno obitelj boraviti u prvim zajedničkim tjednima ostat će strogo čuvana tajna. Nakon nekog vremena preselit će u Kensingtonsku palaču gdje ih spreman čeka novouređeni odijeljeni stan. Očekuje se da će William s obitelji provesti dva tjedna prije nego što se vrati na posao.

Kate i Will navodno su odlučni u namjeri da svojem djetetu omoguće što “normalnije” odrastanje, a najavljeno je da čak neće unajmiti niti dadilju (iako valja napomenuti da ipak imaju dovoljno osoblja da im netko uskoči u pomoć ako će to biti potrebno).

index.hr

Komentari

komentara