Magazin

Lijepa vijest za sve njene fanove – Meryem Uzerli se vraća glumi!

Napisao admin

Popularna glumica Meryem Uzerli, nakon pishičkog sloma vraća se glumi. Iskreno govori o nesretnim okolnostima, koje su je zadesile i raduje se radu na novom projektu.


Meryem Uzerli (foto: tracara)

Njemačko-turska glumica, najpoznatija po ulozi Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, oporavila se i izjavila je da se u roku od dva mjeseca vraća poslu i da počinje opet da radi, navodi izvor. 29-ogodišnja glumica se, prije snimanja Sulejmana Veličanstvenog, preselila u Tursku i trebalo joj je dosta vremena da se adaptira na novo okruženje.

”Kad sam se preselila u Tursku, nisam imala pojma šta me čeka. Bojala sam se samoće, nepoznatih mjesta, ljudi, ali dočekao me raj. Preko noći sam postala zvijezda i idol drugima. Sav trud i neprospavane noći napokon su se isplatili. Sve lijepo što sam doživela u očevoj domovini ne bih mijenjala ni za šta. Ni za čim ne žalim, a greške koje sam pravila, okrenuću u svoju korist. Biću bolja žena”- kaže Uzerli i dodaje da je zbog uloge Hurem dobijala i ponude iz Holivuda. Međutim, zbog stresa je morala da se povuče iz javnosti.

Can Ates, glumičin dečko, ostao je uz nju sve vreme, i kad je bila na pishijatrijskom liječenju u Njemačkoj. Tek nakon toga, njena porodica prihvatila ga je, zbog velike razlike u godinama.

Lijepa Meryem kaže da je sada spremna za novi projekat. Sa producentima se već dogovorila oko novog radnog vremena, ali i slobodnih dana.

tracara.com

Komentari

komentara