Magazin

William ne podnosi Meghan: Uočen neugodan detalj na snimku nastalom na Božić

Napisao H. H.

Posljednjih dana ne prestaje se pričati o navodnim svađama u kraljevskoj porodici, kojima je, navodno, uzrok Megan Markl (Meghan Markle). Najprije se šuškalo o tome da je problem u odnosu Meghan i Kejt Midlton (Kate Middleton), no zbog jednog detalja na snimku s božićne mise fanovi su sad uvjereni da je problem u odnosu Megan i princa Vilijama (Williama).

Snimak je objavljen na jednom Instagram fan profilu, a nastao je dok je kraljevska porodica odlazila na božićnu misu. Na njemu se vidi kako se Megan u jednom trenutku okreće prema Vilijamu i obrati mu se, no on je ignoriše i nastavlja popravljati svoj šal. Nije je ni pogledao, a Meghan se nakon toga okrenula naprijed i nije mu se više obraćala.

– William je sumnjiv. Odjednom popravlja šal, baš kad mu se Meghan obratila”, “William ne želi razgovarati s Meghan, baš ju je čudno pogledao. Bilo mi je žao jadne Meghan – bili su samo neki od komentara na situaciju.

Inače, početkom mjeseca su britanski tabloidi prenijeli da je zbog Meghan navodno došlo i do svađe među, inače veoma bliskim, prinčevima. Hari (Harry) je, navodno, smatrao da se William nije dovoljno potrudio da se Meghan osjeća dobrodošlom u porodici.

Komentari

komentara