Magazin

Druga strana priče – Prve riječi Zorice Marković nakon tuče sa Stanijom i izbacivanja s Farme!

Napisao admin

Pjevačica je zbog fizičkog kontakta sa starletom izbačena iz rijalitija.


Zorica Marković (foto: smedia)

Zorica Marković otkrila je da ne zna koji je razlog što je zadruga izbacila, jer su svi vidjeli da nije imala namjeru da bilo koga udari. Ona tvrdi da je Ljuba Pantović dobijala informacije iz spoljnog svijeta, kao i da je sklopila pakt sa Ša da sve pjevače izbaci iz kuće. Zorica kaže da nije mogla, a da se ne svađa, jer nije imuna na provokacije i psovke, ali da joj poslije svega nije žao jer je ona takva i prirodno.

– Iako sam malo šokirana, ipak sam dobro. Nisam ljuta. Zadruga je odlučila da me izbaci. Ne razumijem zbog čega, ali dobro. Zadovoljna sam učešćem, zašto ne bih., rekla je Zorica

Otkrila je i razlog zašto je nasrnula na Staniju.

– Ja nisam luda. Nisam takav lik da bi namjerno nekoga udarila. Snimak je izašao i dobro ste vidjeli da ja nisam imala namjeru da je udarim, već da je polijem pivom. Ja imam pravo na to. Poslije svih uvreda sa obje strane, ja sam htjela samo da prospem pivo po njoj, ona me je udarila po ruci i konzerva je odletjela na njenu glavu.

Ova “Farma” će ostati upamćena po njenim svađama. Mnogi smatraju da je to bio dio njene taktike.

– Znate kako, ja sam ušla tamo, a da skoro nisam nikoga znala. Ako mi neko kaže da može da istrpi da ga neko vrijeđa, a da ne odreaguje, onda laže. Ja sam takva, kakva sam. U realnom svijetu se prema ljudima ponašam prema zasluzi. Era Ojadanić, Goca Božinovska, Miki Mećava i Saška Karan su me mnogo razočarali.

O Goci Božinovskoj govori kako joj je mnogo pomogla na početku karijere, ali joj se nije dopalo to što je ogovara i smije joj se u lice.

Na početku, njen odnos s Ljubom Pantović je bio savršen, ali se poslije izvjesnog vremena sve promijenilo. Evo šta Zorica misli o tome.

– Ona mi je bila slijedeća na tepetu. Prvih deset dana sam sjedela u ćošku i sve ih skenirala. Ljuba nije htela da se zbliži ni sa kim ko nije poznat. O njenom tretmanu na “Farmi” ću tek pričati. Otkriću kada nije nosila bubicu i kako je dobijala informacije iz spoljnog svijeta. Inače, ona je sklopila pakt sa Ša, koji je trebalo da dovede do toga da svi mi koji smo stariji i popularniji budemo izbačeni jedan po jedan. Što se tiče toga što sam je postavila za slugu, mislim da to nije bilo ništa strašno. Plan mi se ostvario – skinula je masku i pokazala ko je.

Favorit za pobedu po njenom skromnom mišljenju je Aki.

smedia

Komentari

komentara