Magazin

OVOME SE NISMO NADALI: Pogledajte kako IVANA SELAKOV izgleda TRI MJESECA nakon poroda! (FOTO)

Napisao H. H.

Popularna pjevačica Ivana Selakov na svom Instagram profilu pokazala je kako izgleda tri mjeseca nakon porođaja. Ivana je u bijelom sakou i pantalonama te crnoj majici koja je otkrila njen stomak potvrdila da je uspjela zadržati zavidnu liniju.

Podsjećamo, pjevačica je 14. novembra prošle godine na svijet donijela djevočicu Krunu nakon medicinski potpomognute oplodnje. Ivana i njen suprug Predrag nisu krili svoje oduševljenje nakon što su poslije nekoliko godina dočekali i ovaj trenutak.

– Odlučala sam se za to prije svega zbog mojih godina i zbog toga što nemam više šta da čekam. Na preporuku mnogih poznanika, odlučila sam se za doktoricu Gocu Ivanović iz klinike „Ivanović“ u Beogradu, jer sam čula da je izuzetan znalac i profesionalac iz ove oblasti. Pridržavala sam se svih njenih uputa, a ona me je uputila na duži protokol koji podrazumijeva hormonske injekcije, jednu ili dvije svakog dana u određeno vrijeme, te još neke hormonske terapije u vidu lijekova- izjavila je Ivana prije poroda za magazin “Azra”.

Komentari

komentara