Magazin

PUŠTEN PRVI VIDEO KARLEUŠE U “ZVEZDAMA GRANDA” NAKON SKANDALA! Pričalo se da je poslije ovog snimanja završila u BOLNICI: Sve vrijeme gleda u telefon, a da li vama djeluje uznemireno?

Napisao H. H.

Jelena Karleuša našla se na meti po*no skandala kada su u javnost isplivale njene fotogorafije koje je slala ljubavniku Ognjenu Vranješu, zbog čega je došlo i do svađe sa suprugom Duškom Tošićem. Spekulisalo se kako je srbijanska pjevačica na snimanju emisije “Zvezde Granda” doživjela nervni slom, a sada su izašli snimci koji govore sve.

Karleuša, koja je članica žirija ovog muzičkog takmičenja i mentor mnogih kandidata, na snimanju se ponašala opušteno, davala im savjete, ali je mnogo vremena provela i gledajući u telefon. Kako su pretpostavili korisnici društvenih mreža, riječ je o snimanju na dan kada se skandal sa eksplicitnim porukama i fotografijama desio, piše “Kurir“.

Na snimicima koji su objavljeni na zvaničnom kanalu takmičenja nije jasno da li je Karleuša završila savjetovanje sa svim kandidatima. Podsjetimo, srbijanski mediji su naveli kako ona nije mogla da izdrži snimanje i da je prevezena u bolnicu.

“Pjevačica nije mogla da diše, imala je napad panike. Vrištala je i dozivala supruga. Majka Divna i najbolji prijatelj Zoran odvezli su je na jednu privatnu kliniku, gdje su je smirili i prepisali joj terapiju i mirovanje. JK nije željela da čeka ni minut, spakovala je djecu i već u večernjim časovima odletjela za Kinu kako bi razgovarala sa mužem.”

Komentari

komentara