Magazin

POGLEDAJTE VIDEO KOJI DOKAZUJE DA SU SE KARLEUŠA I VRANJEŠ VIĐALI

Napisao H. H.

Čini se da se sapunici Karleuša-Vranješ ne nazire kraj

Sinoć je Ognjen objavio pismo u kojem je opisao kako se upoznao i „družio“ s Karleušom, gdje su sve zajedno boravili, kako provodili vrijeme… ali ga je vrlo brzo izbrisao. Na kraju je objavio i poruku: „I novinari, kako vam se sviđa kad se ja malo zaigram sa photoshopom?!“.

Nakon što je objavio fotografiju iz Atine mnogi su prokomentirali kako se Vranješ poigrao u photoshopu pa sebe „nacrtao“ pored Jelene. Uslijedile su žestoke optužbe na račun ovog nogometaša.

Došli smo do njegove prepiske nakon što su se sinoć mnogi obrušili na njega. Vranješ piše kako ništa nije izmislio niti da je željan marketinga. Svoju ispovijest sa društvenih mreža skinuo je, piše Vranješ, jer je navodno Karleuša njegovim roditeljima na kuća vrata „poslala neke ljude!“ koji su im prijetili.

Na kraju se, koliko god osuđivali Vranješa zbog nekih postupaka, ispostavilo da nije lagao o njegovim susretima sa Jelenom u Atini. To dokazuje i video koji objavljujemo.

Na videu vidite kako ipak Vranješ poznatoj pjevačici “čuva leđa”.

Sinoć je, da podsjetimo, napisao je kako ništa ne bi objavio da nije bio izložen torturi, optužbama i prijetnjama njegovoj porodici od strane Jelene i Duška. Jelena i on, objavio je Vranješ, upoznali su se prije dvije godine preko Instagrama. Razmijenili su brojeve i… afera je počela.

– Za te dvije godine doživjeli smo i preživjeli sve i svašta, od zajendičkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu, viđanja na raznim kmjestima, pa čak i kod nje kući. U svemu tome je bilo lijepih i manje lijepih stvari. Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost, a preko prijatelja i poznanika moli i plače, što je karakteristično za gospođu kada joj nešto treba, da demantujem i ne iznosim njen prljavi veš. Niti sam fan, niti paćenik, niti psihopata, kako ona želi da me predstavi, prije će biti da je to ona i to sam spreman da dokažem. Za sve što kažem imam dokaze. Nisam nikoga niti jurio, niti prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno i uz obostarno zadovoljstvo – napisao je Vranješ pa bračnom paru Tošić poručio:

-Krivce tražite među vama samima, a ne kod mene. Kasno ste se sjetili patetike i spinovanja. Meni je jako žao moje porodice koja je izložena svemu ovome, ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i svoju porodicu daljih optužbi. Za početak, evo samo jednog dokaza o svemu što pričam – napisao je Vranješ na Instagram storyju i priložio fotografiju s Karelušom, prenosi hayat.

Komentari

komentara