Magazin

Sin Nade Topčagić nepomično ležao u snijegu: Izgubio je mnogo krvi, ljekari ga 2 puta vraćali u život, a tek da čujete kako joj je Šerifovićka pomogla!

Napisao H. H.

Nada Topčagić preživjela je pravu dramu kada je njen sin Miroslav Đorđević, kojeg ona od milošte zove Mikica, bio teško povrijeđen na skijanju.

On je svojevremeno teško povrijedio desnu nogu, a ljekari su ga čak dva puta vraćali u život. Naime, 20 minuta nakon nesreće ležao je povrijeđen na snijegu, a tek onda je stigla služba spasavanja.

Za to vrijeme je izgubio mnogo krvi, pa su se ljekari borili za njegov život.

“Dok Zlatko i ja nismo došli do njega, nismo vjerovali da je uopšte živ! Htjeli smo da ga prebacimo za Beograd, a pošto on nije bio sposoban da se vozi kolima ili sanitetom, pokušali smo da nađemo helikopter. U tome su nam najviše pomogle Marija Šerifović i njena majka Verica”, otkrila je svojevremeno pjevačica prisjećajući se dana kada je sin čak dva puta bio u stanju kliničke smrti.

Nadin sin Mikica danas je brižan suprug i ponosni otac dvoje djece. Topčagićeva je prvi put postala baka 2011. godine kada je na svijet došla unuka Marija, a prošle godine Mikica i njegova supruga dobili su i sina, piše “Kurir.rs“.

Komentari

komentara