Magazin

Dragana bez dlake na jeziku: Kada je Ceca bila zabranjena na Pinku jedina sam bila uz nju! Doživljavala sam teške stvari od nje i ekipe, i snimak našeg susreta je pušten po njenom nalogu!

Napisao H. H.

Svetlana Ceca Ražnatović i Dragana Mirković su i dalje tema broj 1 u Srbiji zbog sukoba koji se dogodio na snimanju novogodišnjeg programa RTS. Prvo je na snimanje stiglo Luče iz Kasidola, a dva sata nakon nje i Ceca.

Dragana se prva javila, Ceca otpozdravila, ali nakon toga je navodno uslijedilo pitaje: “Da li se mi poznajemo ili ne”. Ražnatovićeva joj je odmah odbrusila: “Ne znam ti odluči, jer me čas poznaješ, čas ne poznaješ”. Ubrzo se prepiranje završilo i svaka je otišla svojim putem, piše “Ekskluziva“.

Možda bi se priča tu i završila – pjevačice se posvađale, koga briga… ali ne.

Svetlana Ceca Ražnatović se obratila medijima na proslavi slave i rekla da Dragana godinama perfidno govori o njoj, “ali da joj iskreno želi hit…”.

Sada je “luče iz Kasidola” Dragana Mirković, gostujući u emisiji “Premijera” otkrila da joj je nakon svađe s Cecom pozlilo, da je završila na infuziji i da joj je krivo “što je neko pokušao da promijeni mišljenje o njoj poslije 35 godina karijere”.

“Ja pozivam ko god može da nađe audio, video zapis da sam ja ikada javno vrijeđala Cecu. Razočaraće se, jer ja nikada nijednu ružnu riječ nisam rekla o njoj. Prvi put dolazim u ovakvu situaciju”, rekla je Dragana, misleći na otvoreni i medijski ispraćen sukob i otkrila da netrpeljivost između nje i Ražnatovićeve “nije od juče”, već od prije dvije decenije!

“I estrada i novinari znaju prirodu sukoba i odnosa. U tom sukobu jedan je napadao, drugi se povlačio: Sve datira od devedesetih, kada ništa nije bilo naivno. Doživljavala sam teške stvari od Cece i ekipe i ja sam godinama ćutala i sklanjala se. Kada je Ceca bila zabranjena na ovoj televiziji tri godine, u stvari na svim televizijama, gostovala je na mojoj DM Sat i pozvala me i rekla: Fascinirana sam što nemaš ni gram sujete i što sam ispoštovana na tvojoj televiziji više od tebe'”, rekla je Dragana i nastavila:

“Ja sam tada pokazala kakav sam čovjek i kolega, ali nakon toga je sve opet otišlo na staro, odnosno kada je došla ponovo na Pink, kada je dobila svoje ljude… opet sam preživljavala svašta od njenih ljudi. Meni je jako teško da pričam o ovome, ali sam izdržala i ćutala. I, sada smo se srele poslije toliko godina i smatrala sam da je najnormalnije reći nekome ‘dobro veče’, da će ona to tako i shvatiti. Ne mogu da vjerujem da se ovo desilo”, rekla je Mirkovićeva i otkrila šta bi rekla Ceci kada bi je opet srela:

“Opet ću joj reći dobro veče”.

Komentari

komentara