Magazin

MAJKA TRUDNE DJEVOJKE DARKA LAZIĆA: ‘Nismo bili za njihovu vezu, pitam se zašto je još uvijek u braku… Strepim kao sve majke’

Napisao H. H.

Dok njena ćerka Marina Gagić boravi kod dečka, povrijeđenog pjevača Darka Lazića, u Mladenovcu i podržava ga u banjskom liječenju nakon saobraćajne nezgode, Marinina mama Aleksandra Sandra Gagić je za “Blic” ispričala kako gleda na cijelu situaciju.

Suprug i ja smo popustljivi i slabi na djecu, a Marina nas do sad nikada nije iznevjerila i stali smo uz nju u teškom momentu za sve nas. Ludo voli Darka, kao nikoga pre. Ranije je imala dječja zaljubljivanja, a sada je prvi put ozbiljno i evo već čekaju diijete. Takva je bila sudbina – kaže Marinina mama.

Iskreno govoreći o vezi ćerke sa popularnim pjevačem, Sandra kaže da Darka poznaje maltene od djetinjstva, ali da zbog glasina koje ga prate nisu baš svi u porodici bili oduševljeni što su Marina i on otpočeli vezu. Kako zbog neriješenog bračnog statusa, tako i zbog poročnog života.

– Moj sin, a Marinin brat na početku nije bio za tu vezu, ali vremenom je prihvatio. Bili smo iznenađeni kad su počeli da se zabavljaju. Ponekad pomislim zašto je Darko još uvijek zvanično oženjen, ali iako imam otvoren odnos sa Marinom ne vršim pritisak na nju i ne zapitkujem je o tome. Strepim kao i sve majke. Marina je veoma zrela za svoje godine, a tek u februaru će 20. Vjerujem da ni ona ne pritiska Darka da se razvede. U suštini je i najbitnije da se njih dvoje vole. Ostalo će se riješiti u hodu, samo da on ozdravi i to jeste prioritet. Ako je istina to za poroke što čujem iz medija i u prolazu, jer meni direkno niko ne upućuje takva pitanja, ni ne započinje razgovor sa mnom na tu temu, nadam se da Darko neće ponavljati greške i da će nadalje biti odgovoran prema sebi i prema porodici koju upravo gradi – rekla je Sandra Gagić, od koje je ćerka naslijedila ljepotu.

Ona od nesreće nije vidjela budućeg zeta, ali nam je rekla da namjerava da im uputi video poziv.

– Danas ću zvati Marinu da ih malo vidim na vajberu. Otkad je otišla kod njega smo samo razmjenjivale poruke, jer sam i ja zauzeta poslom. Dok je Darko bio u Zemunu u bolnici stalno nas je pozdravljao, kao i mi njega. Ne znam kakvo mu je sada okruženje, ali vjerujem da ima dobre uslove, čim je Marina ostala da bude sa njim i njegovom mamom – kaže Sandra.

Darkova zdravstvena situacija napreduje u dobrom smeru, a Marinina mama kaže da roditelji, a posebno majke, nikada nisu spokojne, kao i da će do sredine ljeta brinuti zbog ćerkine trudnoće.

– Termin Marininog porođaja je 7. jul, a pošto je najgore prošlo i najstresniji period koji se poklopio sa početkom njene trudnoće je pregurala, nadam se da će sve da bude dobro. Ne maštam o velikoj svadbi Marine i Darka nego da bez problema iznese trudnoću i da se on skroz oporavi. Voljela bih da dobijem unuka, da mi Marina rodi dječaka – otkriva Darkova buduća tašta,prenosi Senzacija,

Komentari

komentara